چرایی لبیک به 9 دی ؟

طرفداران اغتشاش که خواسته یا ناخواسته به میدان ایستادگی جلوی نظام آمده بودند با شعارهاي «مرگ بر ديكتاتور» و «مرگ بر اصل ولايت فقيه» را در حالي كه دست‌هاي خود را بالاي سر گرفته و سوت و کف مي‌زدند، تكرار مي‌كردند
يکشنبه، 3 دی 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: حمید خیبری
موارد بیشتر برای شما
چرایی لبیک به 9 دی ؟
آنچه مسلم است ما در سال 88 شاهد یک حرکت برنامه ریزی شده از دشمن بودیم که در قالب اعتراض به انتخابات در رفتار مردم حامی یک حزب سیاسی نمایان شد. چرا هنوز عده ای به چشم اعتراض به آن اتفاقات می نگرند و اصلا زیر بار فتنه بودن آن اغتشاشات نرفته اند و این در حالی است که خیلی از بزرگان مخالف با نظام، اعتراف به فتنه بودن ماجرا داشته اند و شعار تقلب در انتخابات را ساختگی بیان کردند.
حال باید با بیان چند نکته از ابعاد اغتشاشات، ماجرای عظمت و تقدس راهپیمایی مردم در 9 دی بخوبی آشکار می شود.

بیانات رهبری پیرامون مسئله
وقتی کلمات و تحلیل های آن زمان رهبری را بررسی می کنیم، می بینیم که ماجرای فتنه بسیار جدی بوده است و حرکت مردم هم به خوبی حکایت از بصیرت آنها و پاسخ قاطعی به زیاده خواهی های دشمنان داخلی و خارجی نظام بود.
ایشان در بیانی فرمودند:


دشمنان در سال ۸۸ خطا کردند و آن فتنه را راه انداختند و کار را به جاهایی رساندند که به خیال خودشان جاهای بسیار باریک و حسّاس و دقیقی بود، [امّا] ناگهان حرکت عمومی نهم دی همه را مبهوت کرد.[1]


در این بیان هم تصریح به جریان فتنه شده است و هم حرکت بزرگ مردم در خنثی کردن افکاری که با اصل نظام در تضاد بود. حال سوال این است که کدام نظام یا ملتی به راحتی با جریان براندازی و مخالف اصل حکمت کنار میاید؟ کدام مردمی حاضر می شوند زحمت ده ها ساله مبارزه با ظلم به خاطر شعار دروغین «تقلب در انتخابات» بر باد برود. پس این حضور به موقع مردم بود که بصرتی ماندگار را رقم زد.

جنس شعارها
طرفداران اغتشاش که خواسته یا ناخواسته به میدان ایستادگی جلوی نظام آمده بودند با شعارهاي «مرگ بر ديكتاتور» و «مرگ بر اصل ولايت فقيه» را در حالي كه دست‌هاي خود را بالاي سر گرفته و سوت و کف مي‌زدند، تكرار مي‌كردند. اين افراد كه به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگيري با نيروهاي انتظامي و متفرق شدن، به خيابان‌هاي فرعي هجوم مي‌آوردند و به تخريب اموال عمومي بويژه شكستن شيشه‌ها مي‌پرداختند  و اوج اشتباه آنها در اعتراض و تمسخر به عزاداری امام حسین (ع) بود که منجر به قیام خودجوش مردم سراسر کشور شد.
با دقت در نوع شعار ها و مطالبات این طیف از مردم به خوبی متوجه می شویم که داستان فراتر از یک اعتراض نسبت بر آرای یک کاندیدا بود و هدف اصل نظام بود. حال سوال این است هیچ ملت و نظامی به  راحتی از کنار این فتنه می گذرد؟ و فقط با تماشا و برخورد نکردن اغتشاش گران با مردم مدارا می کند؟
در پایان هم باید کمی به تحولات و تحرکات دشمنان ایران در منطقه دقیق بشویم و ببینیم که چرا  دنبال نفوذ به بدنه نظام و مسئولین ما هستند؟ اصلا انقلاب چقدر به ضرر آنها و بیداری منطقه است که حاضر هستند با تمام وجود برای براندازی این نظام مقدس تلاش کنند.
 
 
پی نوشت:
[1]. بیانات در دیدار مردم قم، 19/10/1395.
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.