معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با بیان اینکه حجاب یک مسئله فردی نیست و مهمترین بُعد آن بُعد اجتماعی است، گفت : حجاب مانع حضور زنان در اجتماع نبوده بلکه حجاب بهترین وسیله برای حضور با امنیت در اجتماع است.

به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف وامورخیریه، حجت‌الاسلام احمد شرفخانی در گفت‌وگویی درباره شخصیت والای حضرت زهرا (س) اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی بی نظیری برای زنان و مردان است؛ ایشان امام و رسول نبود، اما معصوم بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف حضرت زهرا(س) را الگویی برای رسالت‌مداری و ولایت‌مداری دانست و تاکید کرد: به این دلیل می‌گوییم حضرت فاطمه زهرا (س) معصوم بوده زیرا اخلاق، رفتار و منش ایشان صحیح و بر حق بوده است.

حجت‌الاسلام شرفخانی گفت: حضرت زهرا (س) در ابعاد مختلف زندگی اعم از فردی، اجتماعی، خانوادگی، سیاسی و اقتصادی می‌تواند الگویی برای بشریت باشد و رفتار ایشان به‌عنوان سند زندگی بشریت می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

وی حضرت زهرا (س) را الگویی برای زنان در امور ازدواج، همسرداری، تربیت فرزند، حجاب، عفاف دانست و گفت: حضرت زهرا (س) را صرفا به‌عنوان یک معصوم که در مشکلات به ایشان متوسل می‌شویم، نبینیم بلکه به ابعاد مختلف زندگی این بانوی بزرگ اسلام اشراف پیدا کرده و از آن استفاده کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف درباره موضوع حجاب تاکید کرد: حجاب مانع حضور زنان در اجتماع نبوده بلکه حجاب بهترین وسیله برای حضور با امنیت در اجتماع است.

حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به اینکه بدحجاب به حقوق دیگران تعرض می‌کند، تصریح کرد: حجاب یک مسئله فردی نیست و مهمترین بُعد حجاب بُعد اجتماعی است.

وی درباره افرادی که می‌گویند حجاب یک مسئله شخصی است و هیچ ارتباطی به دیگر افراد جامعه ندارد، گفت: برخی بدحجابها می‌گویند لا اکراه فی الدین؛ در جواب این افراد باید گفت که لا اکراه فی الدین صحیح است و کسی به زور نمی‌گوید که دین یک شخص باید اسلام باشد اما کسی که دین اسلام را پذیرفت دیگر تسلیم احکام الهی است بنابراین نمی‌تواند بگوید لا اکراه فی الدین.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف افزود: برخی افراد هم هستند می‌گویند اصلا دین اسلام را نمی‌پذیریم بنابراین لزومی بر حفظ حجاب نمی‌بینیم؛ به این افراد می‌گوییم اگر مسلمان هم نیستید باید قانون این کشور را بپذیرید زیرا پذیرفته‌اید که در این کشور زندگی کنید؛ حاکمیت این کشور اسلامی است بنابراین باید به قوانینی که مردم با انتخاب نمایندگان تصویب می‌کنند، پایبند باشند.

حجت‌الاسلام شرفخانی سلامت جامعه را در گروی حجاب دانست و گفت: حجاب به معنای امنیت روح و روان جامعه، امنیت خانواده و تحکیم خانواده است.

وی با بیان اینکه هرکسی که با شئون خارج از چارچوب قوانین کشور و اسلام حرکتی را انجام دهد به حقوق دیگران تعرض کرده است، خاطرنشان کرد: برخی افراد شعار حقوق شهروندی را مطرح می‌کنند اما به این مباحث ابتدایی علم و سواد ندارند و عده‌ای هم بازیچه‌ افرادی در پشت پرده هستند.
/2759/

اخبار مرتبط :
زن غربی یا مسلمان، انتخابت چیست؟
برخی افراد با طرح مسئله حجاب اجباری همان خط ناکام دشمن را در داخل دنبال می‌کنند
سهم فراموش شده غرب‌‌باوران داخلی از تحرکات ضد مذهبی اخیر
کشف حجاب دیگر مشتری ندارد
حجاب حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) چگونه بود؟
کدام زن هیزم‌کش آتش جهنم است؟
بیماری‌های اخلاقی و اجتماعی با درس «حجاب» و «عفّت» قابل درمان است
14استفتاء از 9 مرجع تقلید درباره ضرورت و نوع حفظ حجاب و عفاف
محکومیت به حبس زنی که کشف حجاب نموده بود / با ساختارشکنان در حوزه حجاب باید برخورد جدی صورت گیرد
از دختر خیابان انقلاب تا کجا؟ + عکس
کشف حجاب یا منع حجاب؟ / مروری تاریخی بر مواجهه ایران با نامستوری
زنان تماشاگر بشوند که چه بشود؟
خانم حاتمی، خود زنی ممنوع
کاریکاتور / چادری های بی حجاب

مطالب مرتبط :
حجاب و عفاف در قرآن کریم
رابطه حجاب با اصل آزادی
زن از دیدگاه غرب و اسلام
حضور زن در جامعه از دیدگاه قرآن و روایات
قرآن و حقوق زن
نقش عفت و حیا در رضایتمندی زن و شوهر
سخنرانی با موضوع حجاب و عفاف
راههای حفظ و نگهداری عفت و حیا و دوری از حرام
ویژگی های زن عصر مدرن و زن مسلمان
جایگاه عفت و حیاء در زندگی زناشویی
جایگاه زن در دنیای پیش از اسلام
پایگاه اجتماعی زن در نهج البلاغه