گزارشی از سیل در خوزستان؛ اسکان 47 هزار سیل‌زده خوزستانی در اردوگاه‌ها/ تلاش برای مهار پس زدگی فاضلاب اهواز

خوزستانی که تا همین دیروز هلاک بود از تشنگی، آبی به زمینهای کشاورزی اش نمی رسید و برای تابستان 98 مدیریت اضطراری پیش بینی شده بود، حالا تا بامهای روستا در آب فرو رفته و تنها سر نخلهای بلند قدش پیداست.
دوشنبه، 19 فروردين 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
گزارشی از سیل در خوزستان؛ اسکان 47 هزار سیل‌زده خوزستانی در اردوگاه‌ها/ تلاش برای مهار پس زدگی فاضلاب اهواز
خیلی از روستاییان حاشیه رودخانه دز و کرخه و کارون با وجود مقاومت در مقابل ترک روستا، در نهایت به اردوگاههای مشخص شده از سوی مدیریت بحران خوزستان پناه آوردند و حالا با وجود دلگرمی ها و وعده هایی که مسئولین برای کمک به آنها می دهند با نگرانی به آینده نامعلوم زندگی شان می‌اندیشند، مقابل اردوگاهها بیتوته کرده اند و از نیارهایشان همچون مواد غذایی، پوشاک، لوازم بهداشتی، دستشویی، چادر و تجهیزات امدادی می گویند.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی مدیریت بحران خوزستان، تاکنون و در پی بالا آمدن دبی رودخانه های منتهی به خوزستان و احتمال آبگرفتگی روستاها و شهرهای اطراف این رودخانه ها، 182 روستا تخلیه شده و  از این تعداد روستای تخلیه شده، 61 روستا دچار آبگرفتگی شده‌اند.

تا این لحظه به 4600 واحد مسکونی آسیب وارد شده و 33 هزار و 500 واحد مسکونی نیز در معرض خطر قرار دارند؛ همچنین حدود 30 هزار نفر در 47 اردوگاه اسکان اضطراری اسکان یافته‌اند و امکانات و خدمات مورد نیاز برای آنها فراهم شده است.

از ان طرف با وجود شایعاتی که درباره ناپایداری سد کرخه در پی افزایش آورد رود مطرح شد، مسئولان ذیربط به مردم اطمینان داده اند که سیلاب ورودی به خوزستان مدیریت شده و سد کرخه شرایط پایداری دارد تا آنجا که گفته شده آورد بخش سیلابی رودخانه‌های استان هشت میلیارد و 700 میلیون مترمکعب بوده که 3 میلیارد و ۴۶۰ میلیون متر مکعب از این میزان در مخازن سدها، نگهداری و مابقی آن رهاسازی شده است.

این خبر بروزرسانی می‌شود

 اقدامات اضطراری برای حل مشکل فاضلاب به سرعت در حال انجام است

سرپرست شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: اقدامات اضطراری در بحث حل مشکل فاضلاب اهواز با نظارت اعضای ستاد مدیریت بحران شرکت مهندسی آبفا کشور به سرعت در حال انجام است.

صادق حقیقی پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اقدامات اعضای ستاد مدیریت بحران شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در راستای اجرای طرح‌های اضطراری آبفا اهواز برای مهار پس زدگی فاضلاب در معابر شهری همزمان با افزایش حجم و دبی رودخانه کارون ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه اعضای این ستاد در راستای نظارت مستقیم بر اقدامات پدافندی تا حصول نتیجه رضایت بخش در استان خوزستان مستقر هستند، افزود: با توجه به اهمیت موضوع دفع بهداشتی فاضلاب در شرایط بحرانی، حصول اطمینان از اتمام و تکمیل به موقع طرح‌های اضطراری براساس زمان بندی پیش بینی شده ستاد مدیریت بحران شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حال انجام است.

حقیقی پور تصریح کرد: از اینکه در مناطقی مساله گرفتگی و سرریز فاضلاب  پیش آمده پوزش طلبیده و معضلات به زودی مرتفع خواهند شد.

 

اسکان تاکنون 47 هزار سیل‌زده خوزستانی در اردوگاه‌ها

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به اسکان تاکنون 47 هزار نفر در اردوگاه‌ها گفت: مناطقی از شهرستان‌های شوشتر، اهواز، دشت آزادگان، شوش، باوی، حمیدیه، کارون و شادگان به شدت متأثر از سیلاب‌اند.

صادق سلامت در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به امدادرسانی‌های جمعیت هلال احمر خوزستان در مناطق سیلابی اظهار کرد: از چهارم فروردین‌ماه تا صبح هجدهم فروردین‌ماه شهرستان‌های بهبهان، لالی، گتوند، ایذه، شوشتر، باغملک، هفتکل، آبادان، شادگان، هویزه، رامهرمز، اندیمشک، اندیکا، باوی، مسجدسلیمان، دزفول، شوش، اهواز، دشت آزادگان و کارون متأثر از سیل شده‌اند.

وی افزود: در برخی از شهرستان‌ها، سیل فروکش کرده و در برخی از مناطق هنوز سیل و تبعات آن وجود دارد. مناطقی از شهرستان‌های شوشتر، اهواز، دشت آزادگان، شوش، باوی، حمیدیه، کارون و شادگان به شدت متأثر از سیلاب‌اند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: تاکنون به 8 هزار و 415 خانوار شامل 40 هزار و 57 نفر امدادرسانی شده است.

وی با اشاره به امدادرسانی به روستاییان محصور در سیلاب، بیان کرد: تاکنون 2 هزار و 79 نفر از اهالی روستاهای محصور در آب انتقال یافته‌اند. همچنین از ابتدای وقوع سیل تاکنون بیش از 30 هزار نفر در 47 اردوگاه اسکان داده شده‌اند. هم‌اکنون جمعیت حاضر در اردوگاه‌ها 11 هزار نفر است.

سلامت عنوان کرد: یکی از مشکلات امدادرسانی، روستاهایی هستند که دچار سیل‌گرفتگی شده‌اند اما برخی از روستاییان هنوز در این روستاها ساکن هستند. با توجه به تعداد زیاد اردوگاه‌ها، ارسال اقلام امدادی و غذایی به این روستاهای محصور در آب امدادرسانی را با مشکلاتی مواجه کرده است.

وی ادامه داد: یکی از راه‌حل‌های این موضوع، ارتباط با دهیاران روستاها است تا اقلام مورد نیاز افراد باقی‌مانده در روستاها اعم از چادر، پتو و غذای گرم به صورت روزانه در اختیار دهیارهای مربوطه قرار بگیرد.‌

 

سدهای خوزستان ۲۰۰۰ برابر دریاچه چیتگر سیلاب مهار کردند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیلاب‌های متعدد و مستمری در 17 روز نخست بهار امسال به استان خوزستان وارد شده که بزرگترین آنها سیلابی با دبی 8500 مترمکعب در ثانیه بوده که در شب دوزادهم فروردین ماه در مخزن سد کرخه مهار شد.

سیلاب‌های متعدد خوزستان که در سدهای بزرگ این استان مهار شده، علاوه بر روان‌آب‌های میان حوضه‌ای این استان، ناشی از سیلاب‌ها و روان‌آب‌های استان‌های دیگر از جمله لرستان و ایلام بود، چرا که در بالادست رودخانه‌های کرخه و دز، سدهای لازم برای مهار سیلاب‌ها احداث نشده و تمامی آوردهای طبیعی و سیلابی رودخانه‌های بالادست نیز به مخزن سدهای کرخه و دز ختم می‌شود.

طبق اعلام فرهاد ایزدجو مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، آورد بخش سیلابی رودخانه‌های استان در بهار 98، تاکنون هشت میلیارد و 700 میلیون مترمکعب بوده است.

در واقع اگر بخواهیم برآوردی از این حجم عظیم سیلاب مهار شده در سدهای خوزستان داشته باشیم، در 17 روز نخست بهار، به اندازه 2000 برابر دریاچه چیتگر، 43 برابر حجم سد کرج و 92 برابر حجم سد لتیان، سیلاب توسط سدهای خوزستان مهار شده است.

در این صورت اگر سدهای بزرگ خوزستان نبودند، این مقدار بزرگ سیلاب در 17 روز نخست بهار 98، خوزستان را درنوردیده بود.

 

تخلیه بیمارستان سلامت اهواز / انتقال بیماران به بیمارستان گلستان

رئیس بیمارستان گلستان اهواز با اشاره به تخلیه و انتقال بیماران بیمارستان سلامت در پی خطر آبگرفتگی گفت: اولین گروه از بیماران بیمارستان سلامت، به بیمارستان گلستان رسیدند.

به گزارش ایسنا، دکتر میثم معزی اظهار کرد: با توجه به احتمال آبگرفتگی بیمارستان سلامت و بنا بر تصمیم ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی اهواز، بیمارستان سلامت تخلیه و بیماران با اتوبوس‌آمبولانس فوریت‌ها به بیمارستان گلستان منتقل شدند.

وی افزود: با هماهنگی واحدها و بخش‌های مربوطه، هم‌اکنون این بیماران در حال بستری شدن هستند و پیگیری درمان آنان در اسرع وقت و با تمام قوا در دستور کار قرار دارد.

 

تخلیه منازل اهواز صحت ندارد / جلوگیری از ادامه نشت در سیل‌بندهای شهر

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز با بیان اینکه دبی رودخانه کارون رو به تثبیت و سپس کاهش خواهد بود، گفت: خبرها و یا صوت منتشر شده در خصوص تخلیه منازل اهواز صحت ندارد و در صورت لزوم موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود.

علیرضا عالیپور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به صوت منتشر شده در خصوص تخلیه منازل برخی مناطق اهواز اظهار کرد: یکی از غواصان سازمان آتش نشانی خود را در جایگاه مسئول معرفی و عنوان کرده است اینکه مسئولان می‌گویند جای نگرانی وجود ندارد را جدی نگیرید و منازل خود را تخلیه کنید که موجب نگرانی مردم شده است. در حالی که این فرد در جایگاه رصد اخبار نیست.

وی افزود: اخبار تنها در ستاد مدیریت بحران و به صورت لحظه‌ای تبادل می‌شود. مسئولان وظیفه نجات مردم را دارند و اگر لزوم به جابه‌جایی باشد از آن ابایی نیست.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: یکی از توصیه‌های مسئولان این است که هنگام دستور تخلیه منازل، حتما مردم نسبت به جابه‌جایی اقدام کنند. در صورت نیاز به جابه‌جایی صراحتا موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود.

عالیپور با اشاره به خبرهای منتشر شده در خصوص شکسته شدن سه سیل‌بند در اهواز، گفت: تنها در سه نقطه آب از بین خاکریزها نشت کرده بود که سریعا در این زمینه اقدام کردیم و مشکل خاصی نبود.

وی با بیان اینکه پیک دبی رودخانه شب گذشته بود، عنوان کرد: هیچ خطری اهواز را تهدید نمی‌کند.

 

آبرسانی به مردم گوریه شوشتر با تانکر در حال انجام است

مدیرعامل آبفای خوزستان با اشاره به خسارت سیل به تاسیسات آب و فاضلاب در شهر گوریه استان خوزستان گفت: در حال حاضر پنج تانکر توزیع آب شرب سالم در شهر گوریه مستقر شده و آبرسانی به مردم از این طریق در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، صادق حقیقی‌پور اظهار کرد: از این تعداد تانکر توزیع آب شرب، 2 تانکر در کمپ‌ها، 2 تانکر در مرکز شهر و یک تانکر برای تامین 24 ساعته آب شرب مستقر شده است.

وی ادامه داد: آبفای خوزستان تاکنون 10 هزار لیتر آب معدنی در شهر گوریه از توابع شهرستان شوشتر توزیع کرده است. عملیات آبرسانی به شهرهای سیل‌زده به‌صورت 24 ساعته انجام می‌شود و در این شهر هیچ‌گونه مشکل کمبود آب وجود ندارد.

 

اختصاص 20 قایق به مناطق سیل‌زده خوزستان از محل کمک‌های آلمان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از اختصاص 20 فروند قایق برای امدادرسانی به مناطق سیل‌زده خوزستان از محل کمک‌های کشور آلمان به ایران خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی خدادادی اظهار کرد: با توجه به اینکه آبگرفتگی روز گذشته افزایش پیدا کرد، بیشتر روستاهای بخش بروایه و بخشی از روستاهای حمیدیه در محاصره سیل قرار دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: از روز گذشته طرح ویژه‌ای با کمک استانداری خوزستان و اداره‌کل امور روستایی اجرا شد تا به روستاییانی که تمکین نکرده‌اند و به دلیل تعلقاتی که دارند می‌خواهند در روستاها حضور داشته باشند، نیازمندی‌ها از طریق دهیاری‌ها منتقل شود.

وی افزود: از روز گذشته اقدامات در این خصوص آغاز شد و با هفت فروند بالگردی که در اختیار داریم، نیازهای معیشتی و چادرهای مسافرتی در اختیار دهیاران و بخشداران قرارداده شد. بخشی از این کار روز گذشته انجام شد و امیدواریم امروز این کار تمام شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: از طریق کمک‌هایی که از سوی کشور آلمان در اختیار جمعیت هلال احمر ایران قرار گرفته، قرار است امروز 20 فروند قایق در اختیار خوزستان قرار دهند. این قایق‌ها احتمالا امروز به دست ما می‌رسد تا بتوانیم در برخی مناطق محاصره شده از این قایق‌ها استفاده کنیم.

خدادادی در خصوص نیازهای مردم سیل‌زده گفت: مردم با حمایت‌های خود به ما کمک می‌کنند. آب معدنی از نیازهای ما است زیرا در این شرایط مصرف آب تمیز می‌تواند در بهداشت فردی و عمومی این مناطق و عدم انتقال بیماری‌های واگیردار و به خصوص در کودکان بسیار موثر باشد. پوشاک، شیشه شیر، کنسروجات، چادرهای مسافرتی، پتو و موکت نیز از دیگر نیازهای مردم هستند.

 

تکذیب آلودگی آب شهری شوشتر در پی وقوع سیل

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پی مطرح شدن شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر آلوده شدن آب شهری به دنبال وقوع سیل و ماندن لاشه حیوانات در آب، گفت: این شایعات بی‌اساس و کذب محض است.

به گزارش ایسنا، دکتر نایب فدایی اظهار کرد: سلامت آب، روزانه با کلرسنجی (حداقل ١٦ نوبت در طول ٢٤ ساعت) و تعیین ph و نمونه میکروبی و شیمیایی توسط کارشناسان بهداشت محیط پایش می‌شود.

وی افزود: بیش از ۶۰ مرکز جامع سلامت، پایگاه و خانه بهداشت در تمام نقاط شهرستان، روزانه و به طور مستمر سلامت آب شهری را مورد پایش و سنجش قرار می‌دهند. تمام این سنجش‌ها در سامانه‌های وزارت بهداشت ثبت می‌شود. همچنین آزمایشات میکروبی آب آشامیدنی شهری و کلرینه بودن آن نشان از سلامت آب و قابل شرب بودن آن است.

 

تامین داروی بیماران تالاسمی سیل‌زده خوزستان

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان با اشاره به از دست رفتن داروی برخی بیماران تالاسمی در جریان سیل، گفت: داروهای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده تامین شده است.

مریم خوش‌اخلاق در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیماران تالاسمی هشدارهای مدیریت بحران را جدی بگیرند و زمانی که اعلام می‌شود یک منطقه باید تخلیه شود مقاومت نکنند زیرا بیماران تالاسمی مانند دیگر افراد سالم نمی‌توانند سریع خود را نجات دهند.

وی افزود: برخی بیماران تالاسمی با وقوع سیل داروهای خود را از دست داده‌اند اما داروهای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده تامین شده است.

 

خوزستان را بهتر از قبل می سازیم/ همه فرماندهان ارشد سپاه درگیر کمک رسانی هستند

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده سپاه که به منظور سرکشی از روند کمک رسانی به مردم سیل زده خوزستان در این ستان حضور دارد، اظهار داشت: ما یک برنامه ریزی دو ماهه مدیریت بحران برای بازگشت به شرایط قبل از سیل داریم؛ و بعد از آن برنامه ریزی بلند مدتی کرده ایم که شرایط را به وضعیتی بهتر از قبل تبدیل کنیم.

سلامی با بیان اینکه خوزستان را ان‌شاءلله بهتر از قبل می سازیم، گفت: همه فرماندهان ارشد سپاه درگیر این حادثه اند و هم اکنون که اینجا دارم صحبت می کنم همه فرماندهان ارشد نیروهای زمینی، هوافضا، دریایی، قدس و مقاومت سپاه اینجا حضور در صحنه دارند و خودشان عملیات را فرماندهی می کنند.

وی تصریح کرد: سپاه به دنبال خودنمایی نیست و این وظیفه ماست که خادمی مردم را بکنیم چراکه ما به مردم غرب و جنوب غرب ایران مدیون هستیم و اگر می بینید جایی حضور رسانه ای هم داریم فقط بخاطر آن است که به مردم دلگرمی و پشت گرمی بدهیم که به آینده و به خوزستانی بهتر و با نشاط تر از قبل امیدوار باشند.

جانشین فرماده سپاه افزود: سپاه پشت مردم است و تمام تلاشش را برای حل مسئله به خدمت گرفته است.

 

مدارس شوش و شاوور تا پایان هفته تعطیل‌اند

بنابر اعلام فرمانداری شوش، مدارس شوش و شاوور تا پایان هفته تعطیل‌اند.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام فرمانداری شوش، با توجه به مشکلات ناشی از سیلاب اخیر، کلیه مدارس این شهرستان‌ها در تمامی مقاطع تحصیلی تا پایان هفته جاری تعطیل هستند.

 

سیاری: با اتحاد و همدلی از بحران عبور می‌کنیم

فرمانده قرارگاه امداد ذوالفقار ارتش در خوزستان با اشاره به عبور ملت ایران از تمامی بحران‌ها در چهل سال اخیر، گفت: با اتحاد و همدلی از بحران کنونی نیز عبور می‌کنیم.

به گزارش ایسنا،‌ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در بازدید از بخش ابوجلال جنوبی در کنار رودخانه کرخه از توابع شهرستان سوسنگرد در جمع مردم، گفت: با اتحاد و همدلی می‌توانیم از این بحران عبور کنیم، همچنان که در طول این چهل سال پس از انقلاب توانسته‌ایم از بحران‌های زیادی عبور کنیم.

وی افزود: کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف خوزستان در حال امدادرسانی به مردم هستند و ما تا آخرین لحظه در کنار مردم هستیم و تمام تجهیزات و نیروی انسانی خود را در کنترل سیل احتمالی پای کار آورده‌ایم.

 

زیر آب رفتن 14 تاسیسات آبرسانی روستایی شوشتر/ قطع آب 44 روستا

مدیر امور آبفا روستایی شهرستان شوشتر از زیر آب رفتن و از مدار خارج شدن 14 تاسیسات ابرسانی روستایی این شهرستان بر اثر سیلاب خبر داد.

به گزارش ایسنا، ارژنگ محمدی اظهار کرد: بر اثر سیلاب 14 تاسیسات آبرسانی روستایی شهرستان شوشتر به زیر آب رفته و از مدار بهره برداری خارج شدند. بر اثر این اتفاق آب 44 روستا با جمعیتی بالغ بر 13 هزار نفر بطور موقت قطع شده است.

محمدی ادامه داد: در حال حاضر آبرسانی به اهالی شریف این روستاها از طریق تانکر سیار و توزیع آب بسته بندی انجام می شود.

 

تعطیلی مدارس کارون تا پایان هفته

با اعلام فرمانداری کارون مدارس این شهرستان تا پایان هفته تعطیل هستند.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام فرمانداری کارون، با توجه به مشکلات ناشی از آبگرفتگی‌ها و سیلاب‌های اخیر، کلیه مدارس این شهرستان در تمامی مقاطع تحصیلی تا پایان هفته جاری تعطیل هستند.

در این بین در پی بالا آمدن سطح آب و افزایش دبی رودخانه کرخه، و اطلاعیه اخیر ستاد مدیریت بحران استان خوزستان، جهت تخلیه روستاها و مناطق شهری حمیدیه، مردم روستاهای اطراف حمیدیه به تپه‌ها و شن زارها پناه بردند.

 

۹۷ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شده است/پایداری و سلامت کامل بدنه سد کرخه

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: در حال حاضر حدود ۹۷ درصد مخازن سدهای استان خوزستان پر شده است.

به گزارش ایسنا،"فرهاد ایزدجو" آورد بخش سیلابی رودخانه‌های استان را هشت میلیارد و 700 میلیون مترمکعب عنوان کرد و افزود: ۳ میلیارد و ۴۶۰ میلیون متر مکعب از این میزان در مخازن سدها نگهداری و مابقی آن رهاسازی شده است.

وی ادامه داد: آورد طبیعی رودخانه‌های استان خوزستان از ابتدای سال آبی ۹۸-۹۷ (اول مهرماه) تاکنون ۲۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب بوده که از این مقدار حدود ۱۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون متر مکعب از مخزن سدها خارج شده است.

ایزدجو با تاکید بر پایداری و سلامت کامل بدنه سد مخزنی کرخه تصریح کرد: هم‌اکنون ورودی به سد کرخه دوهزار و ۲۸۷ مترمکعب در ثانیه و خروجی آن دو هزار و ۴۷۶ مترمکعب در ثانیه است.
تردد در محور اهواز - شوش برای کلیه خودروها ممنوع شد

رئیس پلیس راه خوزستان از اعمال ممنوعیت تردد در محور اهواز - شوش برای کلیه خودروها خبر داد.

سرهنگ رضا دولتشاهی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه از ظهر امروز تردد در محور اهواز - شوش به دلیل آبگرفتگی برای خودروهای سبک ممنوع شده بود، اظهار کرد: به دلیل بالا آمدن سطح آب، تردد در محور اهواز به شوش و بالعکس برای کلیه خودروهای سبک و سنگین ممنوع است.





 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط
این بار ایستاده در برابر آب
این بار ایستاده در برابر آب
سه‌شنبه، 27 فروردين 1398
گزارشی از سیل در خوزستان؛حضور سردار سلیمانی در مناطق سیل‌زده/اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه برای جبران خسارت سیل
گزارشی از سیل در خوزستان؛حضور سردار سلیمانی در مناطق سیل‌زده/اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه برای جبران خسارت سیل
يکشنبه، 18 فروردين 1398
استاندار خوزستان: تاکنون کمتر از ۱۰ درصد از روستائیان منازل خود را ترک کردنده‌اند
استاندار خوزستان: تاکنون کمتر از ۱۰ درصد از روستائیان منازل خود را ترک کردنده‌اند
يکشنبه، 18 فروردين 1398
امیر دریادار سیاری به عنوان فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان منصوب شد
امیر دریادار سیاری به عنوان فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان منصوب شد
يکشنبه، 11 فروردين 1398
اعلام «وضعیت فوق‌العاده» در استان خوزستان/ اردوگاه دوکوهه در اختیار سیل‌زدگان احتمالی
اعلام «وضعیت فوق‌العاده» در استان خوزستان/ اردوگاه دوکوهه در اختیار سیل‌زدگان احتمالی
يکشنبه، 11 فروردين 1398
خطر زیر آب رفتن رفیع و بستان/ ظرفیت ۲ حوضه کرخه و دز در حال تکمیل است
خطر زیر آب رفتن رفیع و بستان/ ظرفیت ۲ حوضه کرخه و دز در حال تکمیل است
سه‌شنبه، 16 بهمن 1397
خسارت ۸۰۰ میلیاردی سیلاب‌های امسال در خوزستان
خسارت ۸۰۰ میلیاردی سیلاب‌های امسال در خوزستان
پنجشنبه، 11 بهمن 1397
۹ استان کشور درگیر سیل و طوفان شدند
۹ استان کشور درگیر سیل و طوفان شدند
شنبه، 5 آبان 1397
آیت‌الله مکارم شیرازی: مرجعیت حذف شدنی نیست | وهابیت تکفیری در حال نزول و پایان عمرشان نزدیک است
آیت‌الله مکارم شیرازی: مرجعیت حذف شدنی نیست | وهابیت تکفیری در حال نزول و پایان عمرشان نزدیک است
سه‌شنبه، 18 دی 1397
رتبه نخست خوزستان در «شیوع اعتیاد» در سطح کشور
رتبه نخست خوزستان در «شیوع اعتیاد» در سطح کشور
پنجشنبه، 29 آذر 1397