فرانسه: ترور سردار سلیمانی همان اتفاقی بود که از آن می‌ترسیدیم

وزارت امور خارجه فرانسه در واکنش به ترور سردار قاسم سلیمانی گفت: این اقدام آمریکا درست همان چیزی بود که از آن هراس داشتیم.
جمعه، 13 دی 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
فرانسه: ترور سردار سلیمانی همان اتفاقی بود که از آن می‌ترسیدیم
به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ یک مقام ارشد امور خارجه دولت فرانسه در پی به شهادت رسیدن سردار سلیمانی و تنی چند از رهبران حشد شعبی عراق در حمله تروریستی آمریکا گفت: اولویت کشور وی با ثبات کردن خاورمیانه است.

«آملی دومونشَلَن» معاون وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای رادیویی با تاکید بر این که اولویت پاریس ایجاد ثبات در خاورمیانه است اظهار کرد: چیزی که دارد اتفاق می‌افتد همان چیزی است که ما از آن می ترسیدیم: تنش ها بین ایران و آمریکا در حال افزایش است.

او گفت: اولویت با ثبات کردن منطقه است.

این مقام ارشد وزارت خارجه فرانسه همچنین گفت، مقامهای ارشد کشورش به دنبال برقرار ساختن تماس هایی در سطوح عالی با بازیگران ارشد در منطقه هستند.

صبح امروز جمعه سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت پس از عمری مجاهدت در حمله بالگردهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ، رئیس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور صادر کرده بود.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.