تلفات ویروس کرونا به ۱۵۲۳ نفر افزایش یافت/ خسارت 7 میلیار دلاری ویروس کرونا به اقتصاد کشور های "آ س آن "

مسئولان دولت چین از جان باختن ۱۴۳ نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس «کووید۱۹» و افزایش تلفات این ویروس به بیش از هزار و پانصد نفر خبر دادند.
شنبه، 26 بهمن 1398
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: مهدی میرزایی
موارد بیشتر برای شما
تلفات ویروس کرونا به ۱۵۲۳ نفر افزایش یافت/ خسارت 7 میلیار دلاری ویروس کرونا به اقتصاد کشور های "آ س آن "
به گزارش راسخون،‌ نوع جدید ویروس کرونا که از روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ در چین شیوع پیدا کرد، طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۱۴۳ نفر دیگر را نیز به کام مرگ کشاند.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، کمیسیون ملی بهداشت چین بامداد امروز (شنبه) با اعلام خبر تلفات جدید، گفت تعداد کسانی که بر اثر ابتلا به ویروس «کووید۱۹» جان خود را از دست دادند، به ۱۵۲۳ نفر افزایش یافته است.

بر این اساس، ۲۶۴۱ نفر دیگر نیز در چین به این ویروس مبتلا شده‌اند که تعداد کل مبتلایان آن را به ۶۶،۴۹۲ نفر رساند.

شبکه «سی.جی.تی.اِن» اما گزارش داد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۹۱۲ نفر که به ویروس جدید کرونا مبتلا بودند، درمان و از بیمارستان مرخص شدند. بدین ترتیب تعداد کل درمان‌شدگان نیز به ۸،۰۹۶ نفر افزایش پیدا کرد.

در حالی که حدود دو ماه از شیوع ویروس جدید در چین و سرایت آن به بیش از ۲۰ کشور جهان می‌گذرد، اولین تیم از سازمان بهداشت جهانی قرار است امروز وارد پکن شود تا در تحقیقات روی درمان این ویروس کمک کند.

به نوشته وبگاه روزنامه «گاردین» مبتلا شدن ۱۷۰۰ نفر از کادر درمانی چینی به این ویروس، علی‌رغم استفاده از تجهیزات کنترلی مانند ماسک و لباس‌های ایزوله، باعث نگرانی بهداشت جهانی شده و تیمی از محققان و پزشکان خود را به پکن اعزام کرد.

از سوی دیگر، رئیس سازمان آمریکایی موسوم به «مرکز کنترل و پیشگری از بیماری» (CDC) – به عنوان قوی‌ترین مرکز مبارزه با بیماری‌های خطرناک اپیدمیک – می‌گوید این ویروس به تغییر فصل و دمای هوا حساسیت ندارد و احتمالا حتی تا سال آینده نیز جهان را درگیر خود کند.

«رابرت ردفیلد» رئیس این مرکز به شبکه سی.اِن.اِن گفت: «ما چیز زیادی درباره این ویروس نمی‌دانیم. این ویروس احتمالا تا بعد از این فصل با ما باشد، [حتی] تا بعد از امسال و گمان می‌کنم این ویروس نهایتاََ جای پای خود را باز کرده و سرایت جامعه‌ای خواهیم داشت».

سازمان بهداشت جهانی چند روز پیش نام «COVID-19» را که مخفف واژه انگلیسی «بیماری کروناویروس ۲۰۱۹» (coronavirus disease 2019) است و به شیوع این ویروس از روزهای پایانی سال گذشته میلادی اشاره دارد، برای این ویروس انتخاب کرده است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس «کووید۱۹»، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

 همچنین مرکز اطلاع رسانی اقتصادی هوشمند در تارنمای خود گزارشی درارتباط با شیوع کرونا در چین در سال جاری میلادی منتشر کرده که نشاندهنده افزایش زیان های وارده به صنعت گردشگری دنیاست.

این مرکز خاطر نشان می کند که نگرانی های فزاینده از این ویروس در آینده نزدیک پایان نمی یابد و همین موضوع باعث می شود تا بسیاری از گردشگران زمان سفر خود را برای مدت نامشخصی به تاخیر بیاندازند.

همین موسسه اقتصادی پیش بینی کرده است که وضعیت گردشگری چین همچنان مبهم خواهد بود و صنعت گردشگری این کشور دستکم تا سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ میلادی بهبود نخواهد یافت.

کشورهای اتحادیه آسیای جنوب شرقی نیز زیان کلانی را متحمل خواهند شد. شمار گردشگران چینی به این کشورها برای مدت طولانی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش خواهد یافت و میزان خسارات وارده به کشورهای آ سه آن به ۷ میلیارد دلار خواهد رسید.

کره جنوبی هم در گزارشی آورده است که در سال جاری میلادی نزدیک به ۱۵ درصد از شمار مسافران چینی کم خواهد شد که خسارتی معادل ۲ میلیارد دلار به صنعت گردشگری این کشور وارد خواهد کرد.

این مرکز تصریح کرد: سارس در سال ۲۰۰۲ میلادی در چین شیوع پیدا کرد و در ماه مارس سال ۲۰۰۳ بود که چین هشدارهای مسافرتی را لغو کرد ، اما یک سال پس از این زمان بود که صنعت گردشگری چین بتدریج بهبود یافت.

این موسسه براورد کرده، کشورهای آ سه آن که جزو محبوب ترین مقصدها برای گردشگران چینی محسوب می شوند، خسارات شدیدی از شیوع این ویروس متحمل خواهند شد.

براساس این گزارش،‌ زیان های وارده به گردشگری اروپا و آمریکا با درنظر گرفتن اینکه چینی ها فقط ۴ درصد از کل مسافران آنها را تشکیل می‌دهند ، سنگین نیست.

شمار پروازهای خارجی چین در ماه ژانویه امسال به دنبال شیوع کرونا تا ۱۴ درصد کاهش یافت و برای ماه های مارس و آوریل تا ۵۰ درصد کاهش را نشان می دهد.

 سازمان هواپیمایی مسافری ملل متحد نیز، در بیانیه‌ای اعلام کرد که به علت شیوع ویروس کرونا درآمد ایرلاین‌های جهان ۴ تا ۵ میلیارد دلار در سه ماهه اول امسال افت خواهد کرد.

طبق این بیانیه حدود ۷۰ ایرلاین جهان تمامی پروازهای بین‌المللی خود از چین و به چین را کنسل کردند و ۵۰ ایرلاین دیگر هم تعداد پروازهای خود به این کشور را محدود کردند.

این باعث کاهش ۸۰ درصدی ظرفیت پروازهای ایرلاین‌های خارجی در چین شده است.

از نظر تأثیر منفی شیوع ویروس بر توریسم، در سه ماهه اول امسال کاهش گردشگران چینی باعث شد تا ژاپن بیشتر از همه ضرر کند و ۱.۲۹ میلیارد دلار از درآمد توریسم خود را از دست بدهد.

طبق اعلام این سازمان، تایلند پس از ژاپن با ضرر ۱.۱۵ میلیارد دلاری، در جایگاه دوم بیشترین خسارت قرار گرفت


منبع
1. خبرگزاری فارس/ افزایش تلفات ویروس کرونا به ۱۵۲۳ نفر
2. خبرگزاری ایرنا/ خسارت ۸۰ میلیارد دلاری کرونا برای گردشگری جهانی
3. روزنامه دنیای اقتصاد/ سقوط درآمد ایرلاین‌های جهان به علت شیوع کرونا


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.