بیایید گل بسازیم

ابتدا تمام الگوهای مورد نظر را روی ورقه رادیولوژی یا مقوا می‏گذاریم، سپس دور آنها را با مداد می‏کشیم و با قیچی برش می‏دهیم. برای اینکه کار برش تمیزتر و آسان‏تر انجام شود می‏توان الگوی مورد نظر را روی فوم قرار داده و وسیله‏ای مثل تیغ جراحی یا تیغ موکت‏بری را دور تا دور الگو کشید. البته تعداد گلبرگ‏ها نیز به سلیقه افراد بستگی دارد ولی برای یک گل معمولی رز باید 6 عدد از الگوی شماره (1)، 8 عدد از الگوی شماره (2) و 6 عدد از الگوی شماره (3) تهیه کرد.
چهارشنبه، 6 خرداد 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
بیایید گل بسازیم
بیایید گل بسازیم
بیایید گل بسازیم

نويسنده: فیروزه گرانفر



1- گل بلندر «رز»

وسایل مورد نیازبرای ساخت گل رز :

ـ فوم: به رنگ‏های دلخواه: زرد، قرمز، شیری، سفید، صورتی
ـ رنگ: از انواع رنگ‏های روغنی و یا پودری می‏توان استفاده کرد.
ـ ابر، سیم گلسازی شماره 5 یا 7، چسب قطره‏ای یا تفنگی، خمیر گل‏چینی، نوار گاترین برای ساقه گل
ـ اتوهای مخصوص گلسازی (از انواع اتوهای توپی و سَر گِرد می‏توان استفاده کرد.)
تمامی وسایل مورد نیاز را می‏توان از فروشگاههای مخصوص لوازم گلسازی تهیه کرد.

مرحله برش

ابتدا تمام الگوهای مورد نظر را روی ورقه رادیولوژی یا مقوا می‏گذاریم، سپس دور آنها را با مداد می‏کشیم و با قیچی برش می‏دهیم. برای اینکه کار برش تمیزتر و آسان‏تر انجام شود می‏توان الگوی مورد نظر را روی فوم قرار داده و وسیله‏ای مثل تیغ جراحی یا تیغ موکت‏بری را دور تا دور الگو کشید. البته تعداد گلبرگ‏ها نیز به سلیقه افراد بستگی دارد ولی برای یک گل معمولی رز باید 6 عدد از الگوی شماره (1)، 8 عدد از الگوی شماره (2) و 6 عدد از الگوی شماره (3) تهیه کرد.
از برگ شماره (1) نیز باید 2 عدد و از برگ شماره (2)، 3 عدد برش بزنید.

مرحله رنگ ‏آمیزی

برای رنگ کردن الگوهای رز می‏توانیم از رنگ‏های روغنی یا از رنگ‏های پودری با توجه به رنگ فوم استفاده کرد. برای مثال فوم قرمز با سایه قرمز یا زرشکی و فوم زرد با سایه نارنجی یا صورتی.در مورد رنگ‏های روغنی می‏توانیم تک‏رنگ کار کنیم و یا چندین رنگ را با هم مخلوط کرده و استفاده کنیم. به طور مثال، رنگ قرمز + کمی رنگ مشکی، سایه فوم قرمز می‏باشد.
پس از آماده کردن رنگ از تکه‏ای ابر یا پنبه برای رنگ کردن گلبرگ‏های رز استفاده می‏کنیم. گلبرگ‏ها را می‏توان به صورت‏های مختلفی رنگ کرد و این امر بستگی به ذوق و سلیقه هر فرد دارد. می‏توان گلبرگ‏ها را به صورت یکدست رنگ کرد؛ یعنی هیچ قسمتی از فوم بدون رنگ باقی نماند.
همچنین می‏توان از پایین گلبرگ شروع به رنگ‏آمیزی کرده و آن را تا بالا ادامه داد. در این صورت هر قدر بالاتر برویم رنگ کمرنگ‏تر می‏شود. البته می‏توان از بالا رنگ کرد و هر چه پایین‏تر می‏آییم رنگ در قسمت پایین گلبرگ کمرنگ‏تر شود؛ و یا می‏توانیم لبه‏های گلبرگ را رنگ کرده و خیلی خیلی کم به طرف وسط گل بکشیم.نکته‏ای که باید به آن اشاره شود این است که حتما باید پشت و روی گلبرگ‏ها رنگ شود چرا که زیبایی کار را دوچندان می‏کند.
برای رنگ‏آمیزی برگ نیز باید کمی رنگ سبز را با ابر یا پنبه، روی برگ‏ها که قبلاً روی فوم در آورده‏ایم، بزنیم. دور برگ را نیز کمی رنگ قرمز می‏زنیم و کاسبرگ را نیز به همین روش رنگ‏آمیزی می‏کنیم.

مرحله اتو کردن

ابتدا اتو را به برق می‏زنیم و می‏گذاریم خوب گرم شود. سپس گلبرگ‏های شماره (1) را به اتو می‏چسبانیم. بعد از اینکه فوم گرم شد، خود به خود از اتو جدا می‏شود. در مرحله بعدی کار با اتو، از اتوهای مخصوص گلسازی که شبیه قلم فلزی هستند، استفاده می‏کنیم. به این صورت که وقتی گلبرگ از اتو جدا شد، گلبرگ را روی یک بالش که پارچه‏ای روی آن انداخته‏ایم می‏گذاریم؛ سپس اتوی «توپی» را وسط گلبرگ گذاشته و خوب آن را فشار می‏دهیم تا کاملاً گود شود.
برای گلبرگ‏های شماره (2) و (3) نیز همین کارها را انجام می‏دهیم، با این تفاوت که بعد از اینکه کاملاً گود شد لبه‏های آن را روی اتو می‏گذاریم تا خوب گرم شود؛ سپس گلبرگ را برمی‏داریم و قسمت بالای آن را به صورت هشتی به طرف بیرون گلبرگ لول می‏کنیم، طوری که هر گلبرگ رز دقیقا شبیه یک گلبرگ رز واقعی شود. کاسبرگ را نیز ابتدا به اتو می‏چسبانیم و بعد یک توپی داخل آن می‏گذاریم و فشار می‏دهیم تا مقداری جمع شود.
نکته:
بعد از رنگ کردن برگ رز می‏توان با وسیله‏ای مثل چاقو روی آن خط انداخت و یا برای زیباتر شدن برگ بعد از رنگ، با مداد خط‏هایی روی آن می‏کشیم و یا حتی می‏توانیم از قالب‏های مخصوص برگ استفاده کنیم؛ یعنی اول آن را گرم می‏کنیم سپس برگ را روی قالب گذاشته و فشار می‏دهیم تا خطوط قالب، روی برگ بیفتد.
سپس سیم شماره (5) یا (7) به رنگ سبز را در قسمت وسط برگ چسب زده و سیم را پشت برگ می‏چسبانیم و به این شکل یک برگ به همراه دُم‏برگ آن آماده می‏شود.

مرحله مونتاژ

بعد از انجام مراحل برش، رنگ و اتو زدن، ابتدا یک گلبرگ شماره (1) را دور یک ساقه بلند و یا کوتاه می‏پیچانیم، طوری که ساقه مشخص نباشد و سپس به وسیله چسب تفنگی یا قطره‏ای، گلبرگ را روی ساقه محکم می‏کنیم. می‏توانیم در ابتدا پایین هر گلبرگ را با نخ به ساقه ببندیم، سپس از چسب استفاده کنیم.بعد از یک گلبرگ شماره (1)، در ردیف دوم، 3 عدد از گلبرگ‏های شماره (1) را کنار هم قرار داده و تک تک با نخ و چسب به ساقه می‏بندیم.
در ردیف سوم، 3 عدد از گلبرگ‏های شماره (2) را قرار می‏دهیم.در ردیف چهام، 5 عدد باقی‏مانده از شماره (2) و در ردیف آخر، 6 عدد از شماره (3) را همزمان می‏پیچیم و بعد وسط کاسبرگ را سوراخ کرده و از وسط و پایین ساقه وارد کرده و به وسیله چسب در پایین گل محکم می‏کنیم.
در آخرین مرحله، نوار گاترین سبز یا قهوه‏ای را دور ساقه می‏پیچانیم و در میان آن چند برگ نیز می‏گذاریم و به این ترتیب ساقه رز را تکمیل می‏کنیم.
نکته:
نوار گاترین را به صورت اریب روی ساقه قرار داده و همزمان ساقه و گاترین را با هم حرکت داده تا دور تا دور ساقه به وسیله نوار گاترین پوشیده شود.
به این ترتیب یک گل همراه با کاسبرگ و 5 برگش آماده می‏شود. حال شما می‏توانید از این گل‏ها چند عدد تهیه کرده و به اشکال مختلفی آنها را روی وسایل منزل بچسبانید. همچنین می‏توان با ترکیب و گل‏آرایی جالبی آنها را به صورت تابلو در آورد و یا در یک گلدان جای داد.

2- گل بلندر «لی ‏لی ‏یوم»)

وسایل مورد نیاز برای ساخت:

فوم: به رنگ‏های دلخواه؛ زرد، سفید، شیری، صورتی.
رنگ: از انواع رنگ‏های روغنی و یا پودری می‏توان استفاده کرد.
ابر، سیم گلسازی شماره 5 تا 7، چسب قطره‏ای یا تفنگی، خمیر گل‏چینی، نوار گاترین برای ساقه گل، اتوهای مخصوص گلسازی (از انواع اتوهای خطی می‏توان استفاده کرد.) تمامی وسایل مورد نیاز را می‏توان از فروشگاههای مخصوص لوازم گلسازی تهیه کرد.

مرحله برش

ابتدا تمام الگوهای مورد نظر را روی ورقه رادیولوژی یا مقوا می‏گذاریم، سپس دور آنها را با مداد می‏کشیم و با قیچی برش می‏دهیم. برای اینکه کار برش تمیزتر و آسان‏تر انجام شود، می‏توان الگوی مورد نظر را روی فوم قرار داده و با وسیله‏ای مثل تیغ جراحی یا تیغ موکت‏بری دور تا دور الگو کشید. برای یک گل «لی‏لی‏یوم» باید 3 عدد از الگوی شماره (1)، و 3 عدد از الگوی شماره (2) تهیه کرد. از برگ شماره (1) نیز 3 تا 4 عدد و از برگ شماره (2)، 3 عدد برش بزنید.
برای ساخت پرچمِ گل می‏توان از خمیر گل‏چینی استفاده کرد. به این صورت که مقداری خمیر گل‏چینی را به رنگ زرشکی یا قهوه‏ای در آورده، خمیر را به صورت گندم ریز، شکل داده و از سیم شماره (5) به طول 4 یا 5 سانت بریده و داخل پرچم قرار داده و پرچم را خشک می‏کنیم.

مرحله رنگ ‏آمیزی

برای رنگ کردن الگوهای لی‏لی‏یوم می‏توانیم از رنگ‏های روغنی یا از رنگ‏های پودری با توجه به رنگ فوم استفاده کرد. برای مثال نوع شیری با سایه زرد یا نارنجی و فوم صورتی و سفید با سایه قرمز یا زرشکی؛ پس از آماده کردن رنگ از تکه‏ای ابر یا پنبه برای رنگ کردن گلبرگ‏های لی‏لی‏یوم استفاده می‏کنیم.
گلبرگ‏ها را از پایین به بالا به صورت یکدست یا پرتابی رنگ می‏کنیم. البته می‏توان از پایین به بالا رنگ کرد و هر چه بالاتر می‏آییم، رنگ در قسمت بالای گلبرگ کمرنگ‏تر می‏شود؛ و یا می‏توانیم لبه‏های گلبرگ را رنگ کرده و بسیار کم به طرف وسط گل بکشیم.
نکته‏ای که باید به آن اشاره شود این است که حتما باید پشت و روی گلبرگ‏ها رنگ شود و همچنین می‏توان سه تا از گلبرگ‏ها را خالدار کرد که این عمل به وسیله گواش مشکی یا رنگ روغن مشکی انجام می‏شود و زیباییِ کار را دوچندان می‏کند.
برای رنگ‏آمیزی برگ نیز باید کمی رنگ سبز را با ابر یا پنبه، روی برگ‏ها که قبلاً روی فوم سبز در آورده‏ایم، بزنیم.

مرحله اتو کردن

ابتدا اتو را به برق می‏زنیم و می‏گذاریم خوب گرم شود. سپس گلبرگ‏های شماره(1) را به اتو می‏چسبانیم. بعد از اینکه فوم گرم شد، خود به خود از اتو جدا می‏شود. در مرحله بعدی کار با اتو، از اتوهای مخصوص گلسازی که شبیه قلم فلزی هستند، استفاده می‏کنیم. به این صورت که وقتی گلبرگ داغ شد، گلبرگ را روی یک بالش که پارچه‏ای روی آن انداخته‏ایم می‏گذاریم؛ سپس اتوی «کوپی» را از پایین گلبرگ به طرف بالای گلبرگ می‏کشیم.
برای گلبرگ شماره (2) نیز همین عمل را انجام می‏دهیم و می‏توانیم دور تا دور گلبرگ را با انگشت (لویر) و حالت دهیم. در مرحله بعدی مقداری از سیم شماره (5) یا (7) بریده و 6 گلبرگ اتو شده را از پشت سیم می‏زنیم. برگ‏ها را نیز سیم می‏زنیم.
نکته:
برای چسباندن سیم پشت گلبرگ می‏توان از چسب تفنگی یا قطره‏ای استفاده کرد.

مرحله مونتاژ

بعد از انجام مراحل برش، رنگ و اتو زدن و چسباندن سیم و آماده کردن پرچم گل، ابتدا 4 یا 5 پرچم را دور یک ساقه بلند و یا کوتاه، با نخ محکم می‏کنیم، سپس 3 گلبرگ شماره (1) را دور پرچم گذاشته و به وسیله نخ به ساقه محکم می‏بندیم و بعد از آن 3 گلبرگ شماره (2) را مابین گلبرگ‏های شماره (1) قرار داده و با نخ محکم می‏کنیم. بعد از آن برای پیچیدن ساقه از نوار گاترینِ سبز یا قهوه‏ای استفاده نموده و با قرار دادن تعدادی برگ روی ساقه، و پیچیدن نوار گاترین، شاخه گل را تکمیل می‏کنیم.
نکته:
نوار گاترین را به صورت اریب روی ساقه قرار داده و همزمان ساقه و گاترین را با هم حرکت داده تا دور تا دور ساقه به وسیله نوار گاترین پوشیده شود.به این ترتیب یک شاخه گل لی‏لی‏یوم همراه با چند برگ آماده می‏شود. حال شما می‏توانید از این گل‏ها چند عدد تهیه کرده و به اشکال مختلف روی وسایل منزل بچسبانید. همچنین می‏توان با ترکیب و گل‏آرایی جالبی آنها را به صورت تابلو در آورد و یا در یک گلدان جای داد.

3- «مگنولیا»

وسایل مورد نیاز برای ساخت

فوم: به رنگ‏های دلخواه: زرد، سفید، شیری، صورتی.
رنگ: از انواع رنگ‏های روغنی و یا پودری می‏توان استفاده کرد.
ابر، سیمِ گلسازی شماره 5 یا 7، چسب قطره‏ای یا تفنگی، خمیر گل‏چینی، نوار گاترین برای ساقه گل، اتوهای مخصوص گلسازی (از انواع اتوهای توپی و سرگرد می‏توان استفاده کرد).
تمامی وسایل مورد نیاز را می‏توان از فروشگاههای مخصوص گلسازی تهیه کرد.

مرحله برش

ابتدا تمام الگوهای مورد نظر را روی ورقه رادیولوژی یا مقوا می‏گذاریم، سپس دور آنها را با مداد می‏کشیم و با قیچی برش می‏زنیم. برای اینکه کارِ برش تمیزتر و آسان‏تر انجام شود، می‏توان الگوی مورد نظر را روی فوم قرار داده و وسیله‏ای مثل تیغ جراحی یا تیغ موکت‏بری را دور تا دور الگو کشید. برای یک گلِ بزرگ مگنولیا باید 5 یا 6 عدد از الگوی شماره (2)، 4 الی 5 عدد از الگوی شماره (1) تهیه کرد. برای گل مگنولیای کوچک، تعداد گلبرگ‏ها را کم می‏کنیم و برای غنچه فقط از گلبرگ‏های شماره (1) به تعداد 3 عدد استفاده می‏کنیم.

مرحله رنگ ‏آمیزی

برای رنگ کردن الگوهای مگنولیا می‏توان از رنگ‏های روغنی با توجه به رنگ فوم استفاده کرد. برای مثال فوم زرد با سایه قهوه‏ای یا زرشکی یا نارنجی و فوم شیری یا سفید با سایه زرد و سبز.
پس از آماده کردن رنگ، از تکه‏ای ابر یا پنبه برای رنگ‏کردن گلبرگ‏های مگنولیا استفاده می‏کنیم. گلبرگ‏ها را از پایین به بالا رنگ می‏کنیم. یعنی هر قدر بالاتر می‏رویم، رنگ کمرنگ‏تر می‏شود و لبه‏های گلبرگ‏ها را نیز کمی سایه می‏زنیم. نکته‏ای که باید به آن اشاره شود این است که حتما باید پشت و روی گلبرگ‏ها رنگ شود چرا که زیبایی کار را دوچندان می‏کند.

مرحله اتو کردن

ابتدا اتو را به برق می‏زنیم و می‏گذاریم گرم شود. سپس گلبرگ‏های شماره (1) را به اتو می‏چسبانیم. بعد از اینکه فوم گرم شد، از اتوی توپی استفاده می‏کنیم. به این صورت که گلبرگ را روی یک بالش یا کف دست می‏گذاریم، سپس اتوی توپی را از پایین به طرف بالای گلبرگ می‏کشیم و داخل آن را گود می‏کنیم و می‏توانیم لبه‏های گلبرگ را «لویر» دهیم. برای گلبرگ شماره (2) نیز همین کارها را انجام می‏دهیم.
برگ‏ها را نیز می‏توان بعد از رنگ‏آمیزی و اتو روی قالب گذاشت تا رگبرگ‏های برگ را شکل دهیم. یعنی اول برگ را گرم می‏کنیم، سپس برگ را روی قالب گذاشته و فشار می‏دهیم تا خطوط قالب روی برگ بیفتد. سپس سیم شماره 5 یا 7 را در قسمت وسط برگ چسب زده و سیم را به پشت برگ می‏چسبانیم. این کار در مورد گلبرگ‏ها نیز انجام می‏شود.

مرحله مونتاژ

بعد از انجام مراحل برش، رنگ و اتو زدن و چسباندن سیم به برگ و گلبرگ‏ها، با خمیر گل‏چینی به رنگ قهوه‏ای، گلوله‏ای را به شکل یک اشکِ درشت در آورده و به وسیله چسبِ چوب به سر یک ساقه وصل می‏کنیم و برای زیباتر شدن کار از پرچم‏های تزئینی نیز می‏توان استفاده کرد، سپس گلبرگ‏های شماره (1) را دور اشک قرار داده و با نخ به ساقه محکم می‏کنیم و برای ردیف بعد، گلبرگ‏های شماره (2) را مابین گلبرگ‏های شماره (1) قرار می‏دهیم و با نخ گلبرگ‏ها را محکم می‏کنیم. در آخرین مرحله، نوار گاترینِ سبز یا قهوه‏ای را دور ساقه می‏پیچانیم و در میان آن چند برگ نیز می‏گذاریم و به این ترتیب شاخه گل مگنولیا را تکمیل می‏کنیم.
نکته:
نوار گاترین را به صورت اریب روی ساقه قرار داده و همزمان، ساقه و گاترین را با هم حرکت داده تا دور تا دور ساقه به وسیله نوار گاترین پوشیده شود.حال شما می‏توانید چند عدد از این گل‏ها در سایزهای مختلف تهیه کرده و با اشکال مختلف روی حلقه چوبیِ پایه‏های فرفوژه گل‏آرایی کنید و یا آنها را در یک گلدان جای دهید.

4- گل مارگریت

وسایل مورد نیاز برای ساخت

فوم: به رنگ‏های دلخواه: سفید، شیری، نارنجی، زرد
رنگ: از انواع رنگ‏های روغنی و یا پودری می‏توان استفاده کرد
ابر، چسب قطره‏ای یا تفنگی، خمیر گل‏چینی یا کاسه مارگریت، نوار گاترین برای ساقه گل
اتوهای مخصوص گلسازی (از انواع اتوهای توپی یا خطی می‏توان استفاده کرد.)
تمامی وسایل مورد نیاز را می‏توان از فروشگاههای مخصوص لوازم گلسازی تهیه کرد.

مرحله برش

ابتدا الگوهای مورد نظر را روی ورقه رادیولوژی یا مقوا می‏گذاریم، سپس دور آنها را با مداد می‏کشیم و با قیچی برش می‏دهیم. برای اینکه کار برش تمیزتر و آسان‏تر انجام شود می‏توان الگوی مورد نظر را روی فوم قرار داده و وسیله‏ای مثل تیغ جراحی یا تیغ موکت‏بری را دور تا دور الگو کشید. برای گل مارگریت 2 عدد از الگوی شماره (1) و از الگوی برگ نیز 2 الی 3 عدد برش بزنید.

مرحله رنگ آمیزی

برای رنگ کردن الگوهای مارگریت می‏توانیم از رنگ‏های روغنی یا پودری با توجه به رنگ فوم استفاده کرد. برای مثال، فوم نارنجی با سایه زرشکی یا قرمز و فوم سفید با سایه زرد و سبز.
پس از آماده کردن رنگ از تکه‏ای ابر یا پنبه برای رنگ کردن گلبرگ‏های مارگریت استفاده می‏کنیم. گلبرگ‏ها را به صورت سایه رنگ کنید و یکدست رنگ نشود و همچنین می‏توان از قسمت مرکز گلبرگ شروع به رنگ‏آمیزی کرد و رنگ را به صورت پرتابی به تمام قسمت‏ها کشید. در این صورت هر قدر بالاتر برویم رنگ کمرنگ‏تر می‏شود. نکته‏ای که باید به آن اشاره شود این است که حتما باید پشت و روی گلبرگ‏ها رنگ شود، چرا که زیبایی کار را دوچندان می‏کند.
برای رنگ‏آمیزی برگ نیز باید کمی رنگ سبز را با ابر یا پنبه، روی برگ‏هایی که قبلاً روی فوم سبز در آورده‏ایم، بزنیم. دور برگ را نیز کمی قرمز می‏زنیم و کاسبرگ را هم به همین روش رنگ‏آمیزی می‏کنیم.

مرحله اتوکردن

ابتدا اتو را به برق می‏زنیم و می‏گذاریم خوب گرم شود. سپس گلبرگ‏ها را به اتو می‏چسبانیم. بعد از اینکه فوم گرم شد، خود به خود از اتو جدا می‏شود. در مرحله بعدی کار را با اتو، از اتوهای توپی استفاده می‏کنیم. اتوی توپی را وسط گلبرگ گذاشته و به قسمت‏های بالای گلبرگ می‏کشیم.
نکته:
بعد از رنگ کردن برگ می‏توان با وسیله‏ای مثل چاقو روی آن خط انداخت و یا برای زیباتر شدن برگ بعد از رنگ، با مداد، خط‏هایی روی آن می‏کشیم و یا حتی می‏توانیم از قالب‏های مخصوص برگ استفاده کنیم، یعنی اول آن را گرم می‏کنیم سپس برگ را روی قالب گذاشته و فشار می‏دهیم تا خطوط قالب، روی برگ بیفتد. سپس سیم شماره (5) یا (7) به رنگ سبز را در قسمت وسط برگ، چسب زده و سیم را پشت برگ می‏چسبانیم و به این شکل یک برگ به همراه دم‏برگ آن آماده می‏شود.

مرحله مونتاژ

بعد از انجام مراحل برش، رنگ و اتو زدن، ابتدا کاسه مارگریت را به سرِ ساقه با چسب وصل می‏کنیم سپس از پایین ساقه دو گلبرگ را از وسط سوراخ کرده و داخل ساقه می‏کنیم بعد با مقداری چسب دو گلبرگ را در قسمت وسط به هم محکم می‏کنیم. در آخرین مرحله، نوار گاترین سبز یا قهوه‏ای را دور تا دور ساقه می‏پیچانیم و در میان آن چند برگ نیز می‏گذاریم و به این ترتیب ساقه مارگریت را تکمیل می‏کنیم.
نکته:
نوار گاترین را به صورت اریب روی ساقه قرار داده و همزمان، ساقه و گاترین را با هم حرکت داده تا دور تا دور ساقه به وسیله نوار گاترین پوشیده شود.
نکته:
در مورد کاسه مارگریت می‏توان به جای کاسه پلاستیکی مارگریت که از فروشگاههای لوازم گلسازی تهیه می‏کنید، از خمیر گل‏چینی استفاده کرد. به این صورت که مقداری خمیر را به اندازه یک گردو رنگ زرد زده و داخل ساقه کرده و روی آن را به شکل یک دگمه یا با قلم مجسمه‏سازی شکل می‏دهیم (می‏توان از تور و یا الک نیز برای شکل دادن کاسه استفاده کرد).
حال شما می‏توانید از این گل‏ها چند عدد تهیه کرده و با گل‏های دیگر (رز، مگنولیا، لی‏لی‏یوم) ترکیب کرده و آنها را به صورت تابلو در آورد و یا در یک گلدان جای دهید.
منبع:مجله پیام زن - شماره های 136 ، 137 ، 138 ، 140




ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط