![تكرر ادرار در زمان حاملگي تكرر ادرار در زمان حاملگي](https://rasekhoon.net/_files/thumb_images700/article/f6130108-0d21-4500-ad5c-0e24abb64aac.jpg)
![تكرر ادرار در زمان حاملگي تكرر ادرار در زمان حاملگي](/userfiles/Article/1389/10%20mehr/02/0005754.jpg)
تكرر ادرار در زمان حاملگي
علت تكرر ادرار در زمان حاملگي چيست؟
بعضي عقيده دارند كه در سه ماهه دوم با رشد رحم به خارج از لگن تكرر ادرار كمتر مي شود ولي تحقيقات شواهدي در اين زمينه نشان نداده اند. واقعيت اين است كه تكرر ادرار در سه ماهه دوم ممكن است اصلاً كم نشود. در يك مطالعه كه در آن زنان حامله دفعات و حجم ادرار خود را اندازه مي گرفتند، محققين دريافتند كه هم تعداد دفعات و هم حجم ادرار در طول حاملگي افزايش مي يابد و كاهشي در سه ماهه دوم ديده نمي شود.
چگونه مي شود دفعات ادرار كردن را كم كرد؟
چه زماني تكرر ادرار مشكلي جدي محسوب مي شود؟
آيا "نگه داشتن" ادرار سبب بي اختياري مي شود؟
بسياري از زنان در طول حامگي دچار "بي اختياري فشاري" مي شوند. در اين نوع بي اختياري، هنگام سرفه، خنده، عطسه و بلند كردن اجسام سنگين مقداري ادرار از مثانه خارج مي شود. اين عارضه در سه ماهه سوم شايعتر است. براي جلوگيري از اين عارضه بهتر است قبل از پر شدن بيش از حد مثانه، به دستشويي برويد.
انجام ورزش هاي كگل كه سبب تقويت عضلات كف لگن مي شود نيز مي تواند به كاهش بي اختياري فشاري كمك كند. بهتر است ورزش هاي كگل را در اويل حامگل شروع كنيد و تا بعد از زايمان ادامه دهيد . (در واقع اگر غير از زمان حامگلي نيز اين ورزش ها را انجام دهيد بسيار مفيد خواهد بود.) به خاطر داشته باشيد كه قبل از شروع ورزش مثانه خود را تخليه كنيد. در صورت نياز مي توانيد از پد نيز استفاده كنيد.
تكرر ادرار تا چه زماني ادامه مي يابد؟
منبع:http://ninisite.com