اينترنت را با تجارت خود گره بزنيد!

بيست سال پيش مثل معروفي در کل جهان مطرح بود به اين مضمون که : "اگر مي خواهيد در زندگي کاري و تحصيلي و تجاري آينده خود موفق باشيد حتما زبان بين المللي دنياي تجارت و کار و تحصيل يعني زبان انگليسي را مسلط شويد." اکنون اما اين مثل تغيير شکل يافته و در سراسر جهان همه معتقدند که اگر مي خواهيد در زندگي کاري و
يکشنبه، 20 شهريور 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اينترنت را با تجارت خود گره بزنيد!

اينترنت را با تجارت خود گره بزنيد!
اينترنت را با تجارت خود گره بزنيد!


 

نويسنده : محمد باقري ميلانلو




 
بيست سال پيش مثل معروفي در کل جهان مطرح بود به اين مضمون که : "اگر مي خواهيد در زندگي کاري و تحصيلي و تجاري آينده خود موفق باشيد حتما زبان بين المللي دنياي تجارت و کار و تحصيل يعني زبان انگليسي را مسلط شويد." اکنون اما اين مثل تغيير شکل يافته و در سراسر جهان همه معتقدند که اگر مي خواهيد در زندگي کاري و تحصيلي و تجاري آينده خود حتما موفق باشيد قبل از اينکه سراغ زبان بين المللي برويد به ريزه کاري هاي کار روي اينترنت مسلط شويد و شغل خود را با اينترنت گره بزنيد."
کار روي اينترنت، تجارت اينترنتي، داد و ستد اينترنتي، بازاريابي اينترنتي همه اينها اصطلاحاتي هستند که بيست سال پيش در حد شعار بودند و کسي آنها را جدي نمي گرفت، اما در حال حاضر در سطح جهان و بخصوص کشورهاي مترقي و در حال توسعه مفاهيمي کاملا آشنا و جاافتاده به شمار مي آيند. در حال حاضر هر کسي که به يک کار تجاري دست مي زند يک سايت روي اينترنت دارد و تقريبا همه افرادي که به طور جدي قصد تعامل با انسان هاي هم رده خود در سطح دنيا را دارند بي هيچ قيد و شرطي يک آدرس پست الکترونيکي و حداقل يک وبلاگ شخصي دارند که از آن طريق به هم راه هاي خود تماس مي گيرند. اينترنت با سرعتي خارق العاده در بين خانواده هاي متوسط جاي خود را باز مي کند و اگر زماني فقط دانشجويان و افراد تحصيل کرده به اينترنت وصل مي شدند، اکنون مادربزرگ ها و پدربزرگ ها و حتي بچه ها هم روي اينترنت موضوعاتي جالب و مرتبط با خود را پيدا مي کنند. اينترنت براي بسياري از دانش آموزان و دانشجويان و صد البته معلم ها و استادان به عنوان يک مرجع و کتابخانه بي نهايت کامل و زنده جاافتاده و شما به راحتي مي توانيد بسياري از شرکت هاي خدماتي را ببينيد که از روي اينترنت خدمات خود را معرفي و بازاريابي مي کنند و با مشتريان خود تماس مي گيرند و حتي از روي اينترنت به تبادل پول و هزينه خدمات مي پردازند. شايد در شهر شما هنوز براي سفارش آژانس و يا غذا از تلفن استفاده مي شود، اما روز به روز به تعداد آژانس هاي خدماتي که دايما متصل به اينترنت، مغازه ها، رستوران ها و آشپزخانه هاي اينترنتي هستند و حتي در سطح شهرهاي کوچک از روي اينترنت سفارش مي گيرند و از طريق اينترنت وجه مورد نظر پرداخت مي شود، افزوده مي شود. پيک هاي مرتبط با اين مغازه هاي اينترنتي در کمترين زمان ممکن از نزديکترين ايستگاه، محصول درخواستي را در منزل تحويل سفارش دهنده مي دهند. مشتري مي تواند توضيحات کاملي در خصوص محصولي که مي خرد از طريق اينترنت دريافت کند و حتي فيلم و عکس و کتاب راهنماي کامل محصول را نيز از طريق اينترنت مستقيما روي کامپيوتر شخصي يا موبايل خود دريافت کند. کار به جايي رسيده که براي بسياري افراد و شرکت ها و حتي کشورها زندگي بدون اينترنت معنايي ندارد.
در هفته اي که گذشت از هفتم تا دهم ژانويه نمايشگاه بين المللي سالانه وسايل خانگي الکترونيکي را در آمريکا شاهد بوديم. در اين نمايشگاه که هر ساله برگزار مي شود جديدترين دستاوردهاي فناوري الکترونيک و اينترنت براي کاربران خانگي و معمولي قبل از اينکه در بازار پخش شوند، به نمايش گذاشته مي شود. سال ها قبل سي دي و دي وي دي اولين بار در اين نمايشگاه به دنيا معرفي شد. امسال بيش از بيست هزار محصول جديد در اين نمايشگاه به دنياي وسايل خانگي معرفي شد که کامپيوترهاي تاشو شبيه کتاب، تلويزيون هاي سه بعدي متصل به اينترنت، وسايلي که به مغز وصل مي شوند و به کمک آن مي توان حرکت اشيا را کنترل کرد، ماشين هايي که مي توان با آنها حرف زد و از روي اينترنت مسير حرکتشان را کنترل و اصلاح کرد، تلويزيون هايي که مي توان با آنها به اينترنت وصل شد و هر فيلم دلخواهي را در هر لحظه دلخواه ديد، دستگاه هايي که مي توانند در دل بيابان يا بر فراز قله و در وسط دريا بدون نياز به برق و باتري براي مدت هاي طولاني با نور خورشيد مورد استفاده قرار داد و آنها را به کمک شبکه اينترنت از سراسر دنيا کنترل کرد و هزاران وسيله ابتکاري جديد وقتي با دقت مورد بررسي قرار گيرند نقش غير قابل انکار اينترنت را در تجارت آينده نشان مي دهند. در واقع هر چه سرعت اينترنت در يک کشور بالاتر برود و نفوذ اينترنت در بين خانواده ها بيشتر باشد و همه اعضاي خانواده از پير و جوان و کوچک و بزرگ بتوانند روي اينترنت موضوعات مرتبط با شغل و نياز خود را پيدا کنند، در اين حالت ضمن اينکه ميليون ها شغل جديد ايجاد مي شود، بسياري از سختي ها و دشواري هاي زندگي کنوني بر طرف ده و هزينه هاي جنبي بي مورد تا حد زيادي کاهش يافته و راحتي و کارآمدي افراد افزايش يافته و امکان حضور آنها در کنار اعضاي خانواده شان بيشتر فراهم مي شود.
متاسفانه خيلي ها تصور مي کنند براي استفاده از اينترنت بايد به اصول برنامه نويسي و ريزه کاري هاي فني آشنا بود و بدتر از همه مدرس هاي نسل قديم علوم کامپيوتر هستند که با درگير ساختن کاربران در جزييات بي معنا و نامرتبط، آنها را براي هميشه از اينترنت و کامپيوتر مي ترسانند. در حالي که براي استفاده موثر از اينترنت اصلا لازم نيست که مهندس نرم افزار و يا متخصص سخت افزار باشيد. درست همان طوري که همه آدم ها مي توانند بي آنکه فن مکانيک ماشين را بدانند رانندگي کنند، همه اشخاص هم مي توانند با اينترنت کار کنند و نيازهاي خود را از طريق آن برطرف کنند. اگر خوب به بخش عمده کاربران حرفه اي اينترنت در سطح جهان نگاه کنيد متوجه مي شويد که خيلي از کاربران نوجوانان کم سن و سال هستند که با اندکي دانش و تجربه به راحتي از اين شبکه جهاني بي همتا استفاده مي کنند. طبيعي است که وقتي يک نوجوان کم تجربه بتواند به راحتي با اينترنت کار کند، صد البته افراد بزرگتر مي توانند از آن بهتر استفاده کنند.
موضوع بعدي فرهنگ غالب بر جامعه در استفاده از اينترنت است. هنوز براي خيلي از خانواده ها اينترنت يک وسيله ارتباطي خطر آفرين و آسيب رسان است. بديهي است وقتي ديد کلي خانواده نسبت به اين شاهکار بي نظير هوش و خلاقيت انسان قرن بيستم تا اين حد ترس آور و زننده باشد، از آن استقبال کمتري به عمل مي آيد و خيلي ها را اکراه به حضور اينترنت در درون خانواده تن در مي دهند. هزينه بالاي ارتباط با اينترنت نيز باعث مي شود که اتصال دايم به اين شبکه جهاني براي خيلي ها مقرون به صرفه نباشد و در نتيجه شرکت ها و فروشگاه ها و ارايه دهندگان محصولات و خدمات روي شبکه شانس ارتباط دايم و پيوسته با مشتريان خود را کمتر و محدودتر مي بينند و در نتيجه کمتر در اين حوزه سرمايه گذاري مي کنند.
اما اينترنت براي توسعه و رشد خود از ديگران اجازه نمي گيرد. دنيايي از کارآمدي و بهره وري و سود و منفعت در اين فناوري جديد نهفته است که اگر ما از آن استفاده نکنيم ديگراه بهره اش را مي برند و اگر ما خودمان را همپاي ديگر کاربران در سطح جهان به روز نکنيم، آن کاربران با استفاده از امکانات فوق العاده اين فناوري برتر عصر جديد جهش هاي بزرگي را در عرصه دانش و فناوري و رفاه و آسودگي تجربه مي کنند.
دير يا زود بايد مثل ماشين ، مثل تلفن و مثل کتاب و تلويزيون و بخاري با اينترنت هم خو بگيريم و زندگي خودمان را با آن گره بزنيم. وقتي ترکيب زندگي آينده ما با اينترنت حتمي و الزامي است، پس چرا بايد دست روي دست بگذاريم وبه صورت انفعالي با اين موج بزرگ جهاني برخورد کنيم. اگر دانش آموز هستيم بايد به سرعت نحوه افزايش دانايي و کارآمدي خود از طريق اينترنت را بياموزيم و آن را در زندگي تحصيلي خود نهادينه کنيم. اگر صاحب تجارتي هستيم بايد همين فردا روش هاي مختلف افتتاح مغازه روي اينترنت و تماس با مشتريان و مشترکين اينترنتي را بياموزيم و شغل را با نگرش هاي جديد عصر ارتباطات به روز کنيم. دير يا زود بايد اينترنت را به عنوان بخشي از زندگي خود بپذيريم . پس چه اشکالي دارد که همين الان کسب وکار و تجارت خود را با اينترنت گره بزنيم؟ هر چه زودتر بهاين کار اقدام کنيم يک قدم از بقيه جلوتريم.
منبع: رازموفقيت شماره 182



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط