آشنایی با آندروید ۲,۳ Gingerbread

آندروید یک پشته نرم‌افزاری برای ابزارهای موبایل است که سیستم‌عامل، میان‌افزار (Middleware) و برنامه‌های کاربردی کلیدی را در بر می‌گیرد. گوگل شرکت توسعه‌دهنده اصلی این نرم‌افزار یعنی .Android Inc را در سال 2005 خریداری کرد.
شنبه، 9 مهر 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آشنایی با آندروید ۲,۳ Gingerbread

آشنایی با آندروید ۲,۳ Gingerbread
آشنایی با آندروید ۲,۳ Gingerbread


 





 
آندروید یک پشته نرم‌افزاری برای ابزارهای موبایل است که سیستم‌عامل، میان‌افزار (Middleware) و برنامه‌های کاربردی کلیدی را در بر می‌گیرد. گوگل شرکت توسعه‌دهنده اصلی این نرم‌افزار یعنی .Android Inc را در سال ۲۰۰۵ خریداری کرد.
سیستم‌ عامل موبایل آندروید مبتنی بر یک کرنل لینوکس است. پرده‌برداری از آندروید در روز پنجم نوامبر سال ۲۰۰۷، با پایه‌گذاری Open Handset Aliance همراه بود که یک کنسرسیوم متشکل از هشتاد شرکت سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و مخابراتی است. این اتحادیه، در زمینه پیشبرد استانداردهای باز برای ابزارهای موبایل فعالیت می‌کند.
به‌رغم تازه‌وارد بودن آندروید در بازار گوشی‌های موبایل، این سیستم‌عامل به‌سرعت توانست جای خود را در این بازار پرسود به‌دست آورد و در حال حاضر تعداد زیادی از گوشی‌های موجود در بازار به این سیستم‌عامل مجهز شده‌اند. گذشته از تلفن‌های موبایل، ابزارهای دیگری مانند تبلت‌ها نیز از سیستم‌عامل آندروید استفاده می‌کنند و در حال حاضر Honeycomb (نسخه ۳,۱) آخرین نسخه ارایه شده برای تبلت‌ها به‌شمار می‌آید در حالی که Gingerbread (نسخه ۲,۳) آخرین نسخه سیستم عامل آندروید برای گوشی‌های موبایل است.
نسخه ۲,۳، روز ۲۴ فوریه سال جاری میلادی معرفی شد. برجسته‌ترین ویژگی معرفی شده در این نسخه جدید، پشتیبانی از تراشه‌های NFC م (Near-Field-Communication) است. اولین گوشی موبایلی که به همراه این نسخه از سیستم‌عامل عرضه شد یعنی Nexus S شرکت سامسونگ، به این تراشه نامریی NFC مجهز بود. تراشه‌های NFC اساسا می‌توانند تلفن شما را به نوعی کارت اعتباری تبدیل کنند.
در شرایط ایده‌آل، وقتی شما تلفن خود را مقابل سنسور ویژه یک فروشگاه حرکت می‌دهید، مبلغ خریدتان بلافاصله پرداخت خواهد شد. البته هنوز هیچ راهی برای آزمایش ویژگی مذکور در دنیای واقعی وجود ندارد، زیرا هیچ برنامه‌ای از پرداخت‌های موبایل پشتیبانی نمی‌کند. کاربران زیادی با صفحه‌کلید استاندارد آندروید گوگل مشکل داشته‌اند. در واقع کلیدهای تعبیه شده روی صفحه‌کلید استاندارد برای بسیاری از ما آن‌قدر کوچک و فشرده هستند که به راحتی امکان تایپ یک متن طولانی را فراهم نمی‌کنند.
آندروید ۲,۳ شکل کلید‌های صفحه‌کلید را تغییر داده تا به‌جای مربع بیشتر به مستطیل شباهت داشته باشند. از سوی دیگر، حالا فاصله بیشتری در بین کلیدها وجود دارد. شما بلافاصله متوجه خواهید شد که استفاده از طراحی جدید کلیدها بسیار راحت‌تر است.
یکی از نکات جالب توجه در صفحه‌کلید نسخه جدید آندروید این است که شما می‌تواند به‌طور هم‌زمان کلید Shift و هر کلید حرفی را فشار دهید تا یک سمبل یا عدد را به‌دست آورید و دیگر نیازی ندارید که بین حالت‌های مختلف سوییچ کنید.
ویژگی جذاب دیگر نسخه جدید این است که شما می‌توانید از صدای خود در هنگام تایب برای تصحیح عبارات استفاده کنید. کافی است انگشت خود را روی عبارت اشتباه گذاشته و نگهدارید، حالا کلید اختصاصی کنترل صوتی (که به یک میکروفن شباهت دارد) را روی صفحه‌کلید خود انتخاب کنید. اکنون می‌توانید عبارت صحیح را بیان کرده و امیدوار باشید که آندروید آن را می‌فهمد. این ویژگی در آزمایش‌های انجام شده به‌خوبی کار می‌کرد، اما بعید به نظر می‌رسد که تعداد زیادی از کاربران از آن استفاده کنند.
برنامه کنترل دوربین نیز در نسخه جدید تغییر کرده و می‌توان گفت که استفاده از آن ساده‌تر و کارآمدتر شده است. این برنامه به شما امکان می‌دهد که به آسانی هر دو دوربین پشتی و جلویی گوشی خود را کنترل کنید. آندروید ۲,۲ به‌طور محسوسی سریع‌تر از نسخه ۲,۱ این سیستم‌عامل بود، اما برتری مذکور به بهای کاهش عمر باتری ابزار به‌دست می‌آمد.
گوگل با برطرف کردن این مشکل، نسخه ۲,۳ آندروید را طوری بهینه‌سازی کرده که بازدهی مصرف برق بهتری داشته باشد. نرم‌افزار در عین حال یک منوی آراسته باتری را در اختیار شما می‌گذارد که نشان می‌دهد چقدر از توان باتری خود استفاده می‌کنید و ابزار شما پیش از نیاز به شارژ احتمالا برای چه مدتی به کار خود ادامه خواهد داد.
در مجموع می‌توان گفت که گوگل تلاش می‌کند تا عملکرد زیربنایی سیستم‌عامل خود را بهبود بخشد. با توجه به رقابت شدیدی که در حوزه سیستم‌عامل های‌ موبایل جریان دارد و سود سرشاری که در این بازار نصیب توسعه‌دهندگان می‌شود، گوگل به هیچ‌وجه حاضر نیست جایگاه خود را به‌خاطر یک اشتباه کوچک از دست بدهد.
منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سایت : hasantaleb




 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط