پنجشنبه، 29 تير 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

شهادت سرلشكر "منصور ستاري" فرمانده نيروي هوايي در سانحه سقوط هواپيما(1373ش)

شهادت سرلشكر "منصور ستاري" فرمانده نيروي هوايي در سانحه سقوط هواپيما(1373ش)
امير سرتيپ منصور ستاري در سال 1327 ش در قرچكِ ورامين به دنيا آمد و پس از طي تحصيلات متوسطه، وارد دانشكده افسري گرديد. وي پس از طي مدارج علمي از جمله رادار كنترلي دوره كنترلر شكاري رادار در آمريكا و اخذ ليسانس برق و الكترونيك از دانشگاه تهران به خدمت ارتش درآمد و در شمار افسران خوش فكر و مدير نيروي هوايي قرار گرفت. شهيد ستاري پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در طول هشت سال دفاع مقدس، با قبول مسؤوليت‏هاي مهم فرماندهي، معاون عملياتي، فرماندهي پدافند هوايي و معاون طرح و برنامه، خدمات شاياني به نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ارايه داد. وي در بهمن 1365، به دليل شايستگي و لياقت، به سمت فرماندهي نيروي هوايي ارتش منصوب شد و در طي هشت سال مسؤوليت فرماندهي اين نيرو، با اجراي ده‏ها برنامه و طرح مختلف، توان رزمي نيروي هوايي ارتش را افزايش داد. تيمسار ستاري سرانجام در نيمه دي ماه 1373 به همراه چند تن از مسؤولان نيروي هوايي، در مسير برگشت از كيش به تهران، در راه، تصميم به شركت در مراسم فارغ‏التحصيلي گروهي از دانشجويان دوره خلباني در پايگاه هوايي شهيد بابايي اصفهان گرفتند. تا اين كه پس از اقامت دو ساعته در اصفهان در و راه بازگشت، هواپيما، دچار سانحه شده پس از آتش گرفتن سقوط كرد. در اين حادثه، شش سردار نيروي هوايي ارتش به همراه تيمسار ستاري و شش تن از خدمه پروازي به درجه رفيع شهادت نائل شدند.


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
بیشترین بازدید هفته
تبديل روز شمار تاريخ ايران از هجري شمسي به تاريخ مجعول شاهنشاهي (1354 ش)
انعقاد قرارداد "فين كن اشتاين" بين ايران و فرانسه در زمان "فتحعلي شاه قاجار" (1186 ش)
كشف عامل بيماري مالاريا توسط "آلفونْسْ لاوْران" پزشك فرانسوي (1880م)
وفات شيخ "محمدغزالي" دانشمند معاصر(1416 ق)
نخستین کارخانه ذوب آهن در اصفهان با حضور نخست وزیر شوروی افتتاح شد(1351ش)
پیمانی در (برست لیتوفسک) بین عثمانی و روسیه امضاء شد به موجب این پیمان طرفین تصمیم گرفتند خاک ایران را تخلیه کنند (1296ش)
عبدالحمید خان متین السلطنه نماینده سابق مجلس و مدیر روزنامه عصر جدید توسط اعضاء کمیته مجازات به قتل رسید. (1296ش)
به دستور ناصرالملک نایب السلطنه عده زیادی از مخالفین تبعید شدند.(1291ش)
رشید السلطان و حسین خان لله دو نفر از اعضاء کمیته مجازات بامداد امروز در میدان توپخانه به دار مجازات آویخته شدند (1297ش)
امین الضرب، ضیاء الواعظین، افراسیاب آزاد، فرخی یزدی، میرزاده عشقی و جمعی دیگر به علت مخالفت با قرارداد 1919 زندانی شدند (1298ش)