ناشناس

روانشناسی: شدیدا دوست دارم پاهای افراد رو ببینم فرقی هم بین زن و مرد نیست، کمکم کنید.

سلام من یه پسر18 ساله هستم که از بچگی حتی طبق گفته غیر مستقیم خانواده 2.3 سالگی نسبت به پام حساس بودم الان هم که بزرگتر شدم دوست ندارم بی جوراب جایی برم و شدیدا دوست دارم پاهای افراد رو ببینم فرقی هم بین...
يکشنبه، 30 ارديبهشت 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

روانشناسی: شدیدا دوست دارم پاهای افراد رو ببینم فرقی هم بین زن و مرد نیست، کمکم کنید.

ناشناس ( تحصیلات : دبیرستان ، 18 ساله )

سلام من یه پسر18 ساله هستم که از بچگی حتی طبق گفته غیر مستقیم خانواده 2.3 سالگی نسبت به پام حساس بودم الان هم که بزرگتر شدم دوست ندارم بی جوراب جایی برم و شدیدا دوست دارم پاهای افراد رو ببینم فرقی هم بین...


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم.
مشکلی که با آن روبرو هستید اختلال فتیشیسم یا یادگار پرستی است. در مورد فتیشیسم باید عرض نمایم که این عمل ، در بحث های روان شناختی جزء اختلالات جنسی می باشد، که از آن تحت عنوان «یادگار پرستی» یاد می شود . که یک عمل غیر طبیعی بوده و بایستی هر چه سریعتر مورد درمان قرار گیرد . زیرا پس از تثبیت یادگار پرستی ، این نابهنجاری جنسی ، گرایش به مزمن شدن دارد ، که موجب پریشانی یا اختلال عمده بالینی در کارکرد اجتماعی ، شغلی یا سایر زمینه های مهم می شوند .
نکته مهم اینکه ، از آنجا که در این نابهنجاری ، معمولاً شی یادگار ( مثلا جوراب ) برای برانگیختگی جنسی لازم یا به شدت مرجح است ، در صورت فقدان آن احتمال دارد کژکاری نعوظی در مردان روی دهد ( یعنی مرد بدون لمس و یا نگاه و بو کردن این شی یادگار ، به حالت نعوظ ، که برای داشتن یک ارتباط جنسی کامل و لذت بخش با همسر نیاز است ، نمی رسد ) و در صورت وجود داشتن این شی یادگار ، از آنجا که این شی دیگر وسیله ای برای برانگیختن نیست ، بلکه هدف برانگیختگی می شود ، همسر این فرد احساس می کند که او نادیده گرفته شده است و یک شی به او ترجیح داده می شود ، که این بنوبه خود باعث مشکلات زیادی در ارتباط با همسر حتی می شود. هم چنین می تواند باعث افسردگی، اضطراب و تنهایی فرد شود .با توجه به مطالبی که در بالا ارائه شد ، به لزوم درمان چنین اختلال و نابهنجاری ، پی می بریم . لذا یکسری راهکارهای درمانی اختصاصی در این جا ارائه می شود که امیدوارم با عمل به این راهکارها بر مشکلات خود غلبه نمایید :
1. در وهله اول شما بایستی ، مهارت های اجتماعی و ارتباطی خود را بالا ببرید . زیرا یکی از عوامل مهم گرایش به چنین رفتارهایی ، فقدان مهارت های اجتماعی و ارتباطی کافی می باشد ، که باعث پایین آمدن اعتماد به نفس فرد می شود .
2. یکی از امیال و نیازهای انسان ، میل به احترام می باشد که ناشی از حس عزت نفس و احترام به خود شخص می باشد . هر گاه که این حس در انسان ضعیف شود ، به اعمالی روی می آورد که در شان او نیست . بنابراین به ارزشهای وجودی خویش توجه کنید و سعی نمایید تلاش نمایید ظرفیت ها و استعدادهای خود را شناسایی کنید و به آنها جامعه عمل بپوشانید .
3. از جمله روشهایی که می توانید برای غلبه بر این مشکل استفاده نمایید ، روشی است به نام « درمانگری تنفر انگیز » . در این روش هرگاه که شخص با دیدن یا لمس کردن شی یادگار ( مثل جوراب ) تحریک می شود ، از یک محرک نفرت انگیز ، استفاده می شود ، تا به مرور زمان در اثر همراهی این محرک نفرت آور با شی یادگار ، این نفرت به شی یادگار منتقل شود و لذت و تحریک پذیری آن از بین برود . معمولا این کار در کلینیک ها درمانی بوسیله خوراندن یک داروی تهوع آور و یا شوک الکتریکی انجام می شود. بنابراین در صورتیکه شما در حال حاضر نمی توانید به یک کلینک روان درمانی مراجعه نمایید ، سعی نمایید همزمان با تحریک شدن توسط جوراب و یا پای فردی ، خاطره ای تلخ و وحشتناک را که قبلا برای شما اتفاق افتاده است یاد آوری نمایید و یا با بستن یک کش به مچ دست خود و کشیدن و رها کردن آن ( بگونه ای که باعث درد و زجر شما شود ) ، به مرور زمان ، لذت بخشی و تحریک کاذب این اشیاء را از بین ببرید .
موفق و پیروز باشید.

بیشتر بخوانید:

انحراف های جنسی نامعمول



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.