ناشناس

راه حل وابستگی بیش از اندازه همسر به خانواده اش

سلام و عرض ادب همسر من فرزند آخر خانواده هست و خواهراش همه بزرگتر از همسرم هستند. آن قدر محبت و ابراز علاقه میکنن طوری که وقتی شوهرم وارد جایی میشه سریع ازش پذیرایی میکنن و کنارش میشینن و نوازشش میکنن و فرصت این رو که من کاری کنم رو نمیدن و مشکلات زندگی و مالی و بچه هاشون رو فقط با همسر من درمیون میزارن. این موضوع چیز طبیعی هست یا بنده زیادی حساس هستم؟
6 ساعت و 50 دقیقه پیش
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدامیرحسین موسوی‌‌ تبار
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

راه حل وابستگی بیش از اندازه همسر به خانواده اش

ناشناس ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 36 ساله )

سلام و عرض ادب
همسر من فرزند آخر خانواده هست و خواهراش همه بزرگتر از همسرم هستند. آن قدر محبت و ابراز علاقه میکنن طوری که وقتی شوهرم وارد جایی میشه سریع ازش پذیرایی میکنن و کنارش میشینن و نوازشش میکنن و فرصت این رو که من کاری کنم رو نمیدن و مشکلات زندگی و مالی و بچه هاشون رو فقط با همسر من درمیون میزارن.
این موضوع چیز طبیعی هست یا بنده زیادی حساس هستم؟


مشاور: سیدامیرحسین موسوی‌‌ تبار

با سلام، احترام و تشکر از مراجعه شما به سایت راسخون
 

احساس شما قابل درک است و طبیعی است که در چنین شرایطی حس رقابت یا کمبود فرصت برای ابراز محبت به همسر را تجربه کنید. در خانواده‌ هایی که فرزند آخر به‌ طور نمادین جایگاه ویژه‌ ای دارد، رفتارهای حمایتی و محبت‌آمیز نسبت به او بیشتر دیده می‌ شود. این امر می‌ تواند ناشی از سنت‌ های خانوادگی و عادت‌ هایی باشد که طی سالیان در آن خانواده شکل گرفته‌ اند.

برای مدیریت این احساسات و پیدا کردن راهی برای هماهنگی با این وضعیت، می‌ توانید به این راهکارها که به شما پیشنهاد می دهم عمل کنید:

1. صحبت با همسرتان: صادقانه و با آرامش با همسرتان درباره احساسات و نگرانی‌هایتان صحبت کنید. توضیح دهید که این رفتارها چگونه بر شما تأثیر می‌ گذارد و چطور می‌ توانید به عنوان تیمی برای رفع آن تلاش کنید.

2. بهبود روابط با خواهران همسر: سعی کنید روابط‌ خود را با خواهران همسرتان تقویت کنید. حضور فعالانه در فعالیت‌ های خانوادگی، ایجاد دوستی و یافتن زمینه‌ های مشترک می‌ تواند کمک کند تا به تدریج در نقش خود به عنوان همسر و عضوی از خانواده جا بیفتید.

3. تعیین مرزها: با همسرتان مرزهایی را مشخص کنید که احترام به روابط و نقش‌ها حفظ شود. این شامل زمانی است که او می‌ تواند به مسائل خانوادگی خود رسیدگی کند و زمانی که باید به مسائل شما و همسرتان پرداخته شود.

4. تعادل در نقش‌ها: به دنبال یافتن نقش‌ های مشخصی برای خود در خانواده همسرتان باشید تا زمینه بروز و ابراز محبت مهیا شود. شرکت در تصمیم‌گیری‌های خانوادگی و کمک به حل مسائل می‌ تواند جایگاهتان را محکم کند.

5. صبوری و سازگاری: قبول کنید که تغییرات در رفتارهای خانوادگی معمولاً زمان‌بر هستند. صبوری و سازگاری با شرایط و تلاش برای ایجاد تغییرات مثبت تدریجی می‌ تواند موثر باشد.

در پایان به شما کاربر محترم باید عرض نمایم که این احساسات نشانه‌ ای از حساسیت بیش از حد نیستند، بلکه نیاز به تعامل و ارتباط بهتر با همسر و خانواده‌ اش دارند تا شما نیز بتوانید نقشی فعال و مؤثر در روابط خانوادگی ایفا کنید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما