ناشناس
روانشناسی: با این شخصیت ناهنجارم چه کنم؟ یه راهکار بدین.
سلام.از بچگی تا الان هنوز هرجا اگه فکر کنم کسی میخاد اذیتم کنه،خوردم کنه،بهم دستور بده،خلاف میلم حرف بزنه یا کاری کنه یا اجبار ب انجام کاریم کنه و...این رفتارها رو از خودم نشون میدم:جیغ،داد،فریاد،توهین،تحقیر،زدو خورد،بحث و جدل،شکستن وسایل،خواب زیاد،بی حوصلگی،سکوت،قهر شاید تا هفته ها،در ب هم کوفتن،دعوا،گریه ،ریخت و پاش،تلافی های پی در پی و....
معمولا بیرون تو جمع دیگران اول سکوت و قهره و بعدش تلافی ولی توی خونه اول جیغ و سروصداست بعدش تلافی و قهر و سکوت و اینقدر این سکوت و قهر و عقده ها رو نگه میدارم و ادامه میدم و پی در پی تلافی میکنم ک خودشون خسته میشن و میان طرفموهمه چیز دوباره تموم میشه.
همه فکر میکنند با این کارها میخام جلب توجه کنم یا خودمو براشون لوس کنم ولی درواقع اینطور نیست.
خانواده ای هم ک بخان اینجور مواقع طبق میل من رفتار کنند یا بهم خیلی توجه و رسیدگی کنند و یا همیشه ب خاسته هام جواب مثبت بدن «از هرلحاظی»«چه پدر و مادر و چه برادرم ک 2سال ازم بزرگتره» ب اون صورت نداشتم تازه از خیلی لحاظها هم دچار کمبود بودم .وقتی بچه بودم هم خودم هم خانوادم مشکلات عدیده ای بسیاری داشتیم .بچه ی تنها،منزوی،مظلوم،بی سروزبان،بیکس،ناتوان در پیدا کردن دوست،نحس،بیدلیل مورد تمسخر بزرگترهای فامیل ،دعوا و بحث و جدل های دایمی خانوادگی،خانه ترسناک و خراب،تفریح صفر،مادر بسیار بددل،پدر و مادرم همیشه یا کار داشتند یا خسته بودند وحواسشون ب خودشون ودعواهاشون و مشکلاتمون بود .
چکار کنم دیگه خسته شدم ،ی راهکار بدین برا همیشه از دست این رفتارام چه تو خونه و چه بیرون خلاص بشم.؟؟
مشاور: خانم موحدنساج
دوست عزیز، در عجبم با این شناخت دقیقی که با توجه به توصیفات از رفتار خودتان دارید، چرا تا کنون برای رفع مشکلات فکری و رفتاریتان اقدام موثری صورت نداده اید.
همه افراد درجاتی از حساسیت ها و زودرنجی ها را دارا هستند، ولی گاهی در برخی موارد این گونه رفتار شدت می یابد. بیشترین دلیل برای این واکنش هایی که هم برای شما و هم اطرافیانتان آزار دهنده است ریشه در مشکلات حل نشده کودکیتان دارد. شما با توجه به قرار گرفتن در اوج سن جوانی، لازم است برای بهبود عملکردتان اقدام جدی داشته باشید. هرچه الان وقت و هزینه صرف کنید، آیندتان را بیشتر تضمین کرده اید. همیشه حل مشکلات با افزایش این سخت تر می شود. تشخیص نوع مشکلات این چنینی با مشاوره کتبی صحیح نیست. زیرا رسیدن به نتیجه دقیق لازمه بررسی همه جانبه، انجام تست های تخصصی و رسیدن به پاسخ سوالاتی مهم است، گرچه اکنون نیز به تشخیص اولیه مشکل شما آگاهی دارم، ولی از لحاظ تخصصی مطرح کردن آن در این جایگاه غیر مسئولانه است. پس لازم است حتما به صورت حضوری به مشاوری مجرب مراجعه کنید.
در برخی مواقع تغییرات عمده در میزان ترشح برخی هورمون ها که در تثبیت خلق بسیار موثر هستند، شدت رفتارهای ناسازگار را بسیار افزایش می دهد. در اینگونه موارد تا وقتی میزان ترشح هورمون ها کنترل نشود، امکان رسیدن به نتیجه قطعی نخواهد بود. پس احتمال دارد مشاورتان برای دست یابی مطمئن تر به نتیجه صحیح از شما بخواهد با مراجعه به روانپزشک، مصرف دارویی خاص را زیر نظر روانپزشک و همراه با روان درمانی داشته باشید. ولی این اطمینان را به شما می دهم که در صورت تمام کردن روند درمان مشکل شما قابل حل است، و ان شا الله می توانید با به دست آوردن آرامش خود مسیر زندگیتان را در روند مطلوبی قرار دهید.
موفق باشید.
بیشتر بخولنید:
انواع رفتارهای نابهنجار و اختلال های روانی (1)