ناشناس

چگونه بفهمیم ترنسیم یا نه؟

با سلام من یه نوجوان 19 ساله هستم همیشه از بچگی علاقه به لوازم آرایش داشتم تک فرزند هستم خواهر و برادر ندارم علاقه به پوشیدن کفش پاشنه بلند داشتم مامانم معلم بازنشستس پدرم نابینای مادرزادیه وقتی مادرم...
جمعه، 2 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

چگونه بفهمیم ترنسیم یا نه؟

ناشناس ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 19 ساله )

با سلام من یه نوجوان 19 ساله هستم
همیشه از بچگی علاقه به لوازم آرایش داشتم تک فرزند هستم خواهر و برادر ندارم علاقه به پوشیدن کفش پاشنه بلند داشتم مامانم معلم بازنشستس پدرم نابینای مادرزادیه وقتی مادرم...


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر و قدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم.
بنابر آنچه که فرموده اید به نظر می رسد مشکل اصلی شما با توجه به علائم آن اختلال هویت جنسی یا ترنس است. تَراجـِنسی(transsexual )  به افرادی گفته می‌شود که هویت جنستی شان از لحاظ فرهنگی با جنس‌شان هماهنگ نباشد. مثلا ممکن است فرد اعضای جنسی زنانه داشته باشد در حالی‌که شخصیت جنسیتی‌اش مردانه باشد یا برعکس.
علائم افراد ترنسکشوال:
1. مثل جنس مخالف خود لباس می‌پوشند
2. احساس تنهایی می‌کنند
3. دچار افسردگی یا اضطراب هستند
4. دوست دارند بعنوان جنس مخالف خود زندگی کنند
5. آرزو دارند که از شر اندام جنسیشان خلاص شوند
فرد باید به مدت دو سال مداوم و مستمر از آناتومی بدن خود و نقش جنسی که در جامعه و خانواده دارد، شدیداً احساس و ابراز نارضایتی کند و به طور مستمر برای تغییر جنسیت ظاهری خود کوشش و اصرار بورزد، در این صورت می توان او را یک تراجنسی دانست. بررسی ها نشان می دهد، هنگامی که افراد T.S» » به سن بلوغ می رسند، چون نیازهای جنسی آنان با آناتومی بدنشان هماهنگ نیست در انتخاب شریک جنسی، از دیدگاه دیگران ممکن است غیر طبیعی به نظر برسند، یعنی با دیگر اختلالات جنسی از جمله «هموسکشوال ها» یا «همجنس گرایان» اشتباه گرفته شوند. در صورتی که «ترانسکشوال ها» اصلاً انحراف جنسی ندارند و این یکی از مهمترین مسایلی است که باید هم خانواده بیمار و هم افراد جامعه به طور واضح و روشن بدانند و با چنین افکار اشتباهی موجب رنج و عذاب بیشتر این بیماران نشوند. ضمن اینکه به احتمال قوی چون شما فقط یکی از علائم ترنس را دارید ممکن است بگوییم دچار اختلال مبدل پوشی شده اید و حال آنکه اگر مبدل‌پوشی در ابتدا جنبه تفریحی داشته باشد، در ادامه به صورت «بی‌اختیار» در می‌آید، لذا نباید نسبت به قضیه مبدل‌پوشی  بی تفاوت باشید و انتظار داشته باشید که خودبخود درمان خواهد شد. معمولاً تعداد کمی از یادگارپرستان و مبدل‌پوشان درصدد کمک حرفه‌ای از مشاور و روان‌درمانگر برمی‌آیند؛ زیرا از درون مایل نیستند رفتار مبدل پوشی خود را ترک کنند، با اینکه حتّی گاه ممکن است لباس‌های زنانه را پاره می کنند یا آنها را دور می‌ریزند و قسم می‌خورند که این فعالیت را ترک خواهند کرد ولی واقعا این قبیل مسائل نیاز به تداوم درمان و ارتباط مداوم با مشاور دارد.  یکی از روش‌های درمانی در مورد این افراد شرطی سازی با ایجاد بیزاری است بدین معنا که سعی کنید با یادآوری لباس زنانه و حتی فکر آن فورا یک فکر مشمئز کننده را یادآوری نمایید و اجازه ندهید فکر قبلی ادامه یابد.امیدواریم با عمل به آنچه که عرض شد و در کنار آن مراجعه به مشاور بتوانید گام مهمی را در این موضوع بردارید. ضمن اینکه درمان چنین مشکلاتی نیاز به صبر و آرامش و مداومت دارد. پس سعی کنید جلسات درمانی را با روانشناس بالینی به صورت منظم انجام دهید. در پایان برایتان آرزوی موفقیت داریم  و از شما می خواهیم که به سرعت اقدام به تغییر جنسیت نکنید و این کار را بر اساس نظر متخصص انجام دهید. ضمن اینکه خودارضایی را باید از طرقی که ان شاء الله در مکاتبات بعدی از ما طلب می کنید ترک کنید و الا این کار نوعی دامن زدن به مشکلتان است.
موفق و پیروز باشید.

بیشتر بخوانید:

همه چیز درباره ترانس سکسوال‌ها (دوجنسی‌ها)(1)



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.