ناشناس
نمی دانم چرا تمایلات زنانه دارم؟
سلام و درود
من چند سال هستش که علاقه مند به حس زنونه شدم دوستدارم زن باشم چادر سر کنم دامن بپوشم شال سر کنم می خواستم ببینم ایا انجام دادن اینکار ها صحبح می باشد یا خیر ؟
مشاور: احسان فدایی
با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می دانیم.
به نظر میرسد جنسیت خود را در سؤال اشتباه وارد نمودهاید و شما مرد هستید ولی تمایلات زنانه دارید و دوست دارید لباسهای زنانه بپوشید.
تمام اختلالهای موجود در طبیعت یا ژنتیکی ناشی از شرایطی ایجاد شده در امور طبیعیِ و محیطی است. لذا نمیتوان مالک اصلی را متهم نمود. خدای متعال همه را در سلامت خلقت نموده و کمبودها و نقایص بر آمده از عوامل شناخته شده یا ناشناخته در طبیعت است.
با توجه به این نکته در ادامه در پاسخ به سؤالتان توضیحاتی را ارائه مینماییم.
اختلال هویت جنسی (تراجنسی یا ترنسکشوالیزم)
تَراجـِنسی (transsexual) به افرادی گفته میشود که هویت جنستی شان از لحاظ فرهنگی با جنسشان هماهنگ نباشد. مثلا ممکن است فرد اعضای جنسی زنانه داشته باشد در حالیکه شخصیت جنسیتیاش مردانه باشد یا برعکس.
علائم افراد ترنسکشوال:
1. مثل جنس مخالف خود لباس میپوشند؛
2. احساس تنهایی میکنند؛
3. دچار افسردگی یا اضطراب هستند؛
4. دوست دارند بعنوان جنس مخالف خود زندگی کنند؛
5. آرزو دارند که از شر اندام جنسیشان خلاص شوند و اندام جنس مخالف را داشته باشند.
فرد باید به مدت دو سال مداوم و مستمر از آناتومی بدن خود و نقش جنسی که در جامعه و خانواده دارد، شدیداً احساس و ابراز نارضایتی کند و به طور مستمر برای تغییر جنسیت ظاهری خود کوشش و اصرار بورزد، در این صورت می توان او را یک تراجنسی دانست.
بررسیها نشان میدهد، هنگامی که افراد T.S» » به سن بلوغ می رسند، چون نیازهای جنسی آنان با آناتومی بدنشان هماهنگ نیست در انتخاب شریک جنسی، از دیدگاه دیگران ممکن است غیر طبیعی به نظر برسند، یعنی با دیگر اختلالات جنسی از جمله «هموسکشوالها» یا «همجنس گرایان» اشتباه گرفته شوند. در صورتی که «ترانسکشوالها» اصلاً انحراف جنسی ندارند و این یکی از مهمترین مسایلی است که باید هم خانواده بیمار و هم افراد جامعه به طور واضح و روشن بدانند و با چنین افکار اشتباهی موجب رنج و عذاب بیشتر این بیماران نشوند.
درمان
تراجنسیها حتما باید به یک روانشناس یا روانپزشک مجرب مراجعه نمایند و تحت روان درمانی قرار گیرند. تغییر جنسیت از طریق جراحی و هورمون درمانی هم میتواند یک انتخاب باشد اما مشکلات هویتی، بعد از درمان هم ادامه پیدا میکنند که باید روند درمانی تا بهبود کامل ادامه یابد. به شما نیز توصیه میکنیم جهت بررسی دقیق تر مشکلتان به روانشناس مراجعه نموده و علائم را بررسی نمایید.
موفق و پیروز باشید.
بیشتر بخوانید:
علاقه به پوشیدن لباس زنانه