ناشناس

با شوهرم رابطه جنسی ندارم، چه کنم؟

مدت زیادی است که هیچ رابطه جنسی با شوهرم ندارم به دلیل بیماری دیابت این مسئله قابل درمان بود ولی ایشان با مصرف تریاک هیچ تلاشی برای رفع این معضل نکرده و مرا در تنگنای شدیدی قرار دادن چه بکنم
جمعه، 18 آبان 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

با شوهرم رابطه جنسی ندارم، چه کنم؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 45 ساله )

مدت زیادی است که هیچ رابطه جنسی با شوهرم ندارم به دلیل بیماری دیابت این مسئله قابل درمان بود ولی ایشان با مصرف تریاک هیچ تلاشی برای رفع این معضل نکرده و مرا در تنگنای شدیدی قرار دادن چه بکنم


مشاور: احسان فدایی

با سلام و سپاس از همراهی شما، از این که ما را امین خود دانستید کمال تشکر وقدردانی را داریم. ما قدر ارتباط با شما را می‌دانیم.

اینکه قصد کمک به همسرتان را دارید، امری مورد تحسین است و امیدواریم در رسیدن به هدفتان موفق باشید.

بیماری‌هایی مانند دیابت می‌تواند به سرد مزاج شدن مردان کمک کند ولی وقتی مصرف موارد مخدری مانند تریاک نیز به آن اضافه شود این سرد مزاجی افزایش بیشتری خواهد داشت و به تبع درمان آن نیز مشکل تر خواهد بود. به لطف و عنایت الهی در کنار همسرتان هستید و می‌خواهید او را تغییر دهید. البته حق دارید که به تنگ آیید؛ زیرا علاوه بر فشار غریزه جنسی فشارهای اجتماعی بابت مشکلات شوهرتان نیز بر دوش شما سنگینی می‌کند؛ منتها یقین داریم با اراده و عزمی که دارید زندگی‌تان را از این معضلات نجات خواهید داد.

از نظر ما اولین گام برای اصلاح همسرتان ترک اعتیاد اوست و باید به او کمک نمایید به عنوان یک بیمار این مشکل را برای همیشه ترک نماید. زیرا دور شدن شما از او نه تنها چیزی را حل نمی‌کند بلکه به تداوم اعتیاد و افزایش مقدار مصرف آن نیز منجر خواهد شد. یادتان باشد همسرتان یک بیمار است و نیازمند یاری شماست...

افراد معتاد خصوصیات و حالات مختلفی دارند که با شناخت آنها می‌توانیم موضع گیری بهتری در قبال آنها داشته باشیم. در ابتدا به برخی از مهمترین این حالات اشاره می‌کنیم :

1. تغییر حالت در اخلاق و رفتار این افراد سریع به‌وجود می‌آید.

2. کم حوصله و عصبانی هستند و علّت معتاد شدن خود را به گردن دیگران می‌اندازند.

3. معمولا حالت در خودماندگی و غمناکی دارند. چون که معتادان روابطشان با مردم اجتماع خیلی کم میشود.

4. اضطراب نیز جزء همیشگی زندگی آنها است که ناشی از عدم توانائی در تحمّل مشکلات، درگیریها و محرومیّتها آنها است. اما چه باید کرد ؟

پیش از هر چیز به خداوند بزرگ توکل و از اهل‏بیت (ع) پیوسته بخواهید که در حل مشکل مدد و یارى کنند و سپس این نکات را رعایت نمایید :

1. همسر شما گرفتار نوعی اعتیاد شده و این جزئی از واقعیت زندگی شماست و نمی‌شود از آن فرار کرد.

2. سعی کنید با او همدلی نمایید و با صحبت او را متقاعد کنید تا قدمی در راه ترک بردارد.

3. تعامل با معتاد و تلاش برای ترک دادن او، یک دو ماراتن است و بیشتر از شدت و سرعت، نیاز به صبر و استقامت دارد.

4. با مشاور متخصص در تماس باشید، یک دوره اعتیاد شناسی بگذارنید. شما می‌توانید با شماره تماس 09628 مرکز ملی مشاوره اعتیاد با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی کشور تماس گرفته و از تجربیات آنها استفاده نمایید.

5. رفتارتان با او باید محترمانه و صادقانه باشد. طوری که اعتماد او را از دست ندهید.

6. سعی نمایید رابطه عاطفی را حفظ کنید و صریح و با ملایمت حرف بزنید. همواره بکوشید در برابر ناهنجارى‏هاى ذکر شده صبر، متانت و برخوردى پرمهر و عاطفه و منطقى داشته باشید .

7. زمانیکه شما نسبت به همسرتان تغییر فکر دهید رفتارتان هم تغییر می‌کند.

8. سعی کنید اعتماد به نفس و شخصیتش را بالا ببرید. او را در کارهای معمولی و کوتاه مدت شریک کنید و کارهای مثبت اش را یادآوری کنید. کاری کنید که روی حرف شما حساب کند.

9. روابط به ویژه از طرف شما نباید آزار دهنده شود. با او تهاجمی و بلند صحبت نکنید. گذشته‌های خراب را پیش نکشید و در مورد حال حرف بزنید. اگر می‌خواهید به چیزی در آینده دست پیدا کنید، با پیش کشیدن گذشته‌ها به هیـچ کجـا نخواهید رسید. به چیزی که اکنون در حال روی دادن است توجه کنید. با فراموش کردن گذشته زودتر به توافق خواهید رسید.

10. وقتی رفتارهای نامعقول و عجیب و غریب از او سر زد، مقابله نکنید و با او بدرفتاری نکنید. علائم بیماری را هم به شخصیتش ربط ندهید.

11. مساله را عمومی نکنید و به دیگران نگویید.

12. غیر از موارد خاص، برای او تصمیم نگیرید. اجازه بدهید او هم مثل بقیه اهل خانه نظرش را بدهد.

13. در جمع طوری رفتار نکنید که او متوجه شود شما به خاطر وجود او و رفتارش شرمسار هستید؛ این کار به او میدان می‌دهد.

14. خیلی آرام و صمیمی به او بگوئید که چقدر نگران رفتارها و از همه مهم‌تر، خودش هستید. دلیل بیاورید. اما زیادی وارد منطق و فلسفه نشوید.

15. همیشه، در رویارویى با مسائل و مشکلات خانوادگى، خود را در وضعیت طرف مقابل قرار دهید و با قبول مسؤولیت‏ خود و شناخت انتظارات متقابل به حل و فصل اختلافات روى آورید.

موفق و سربلند باشید.

بیشتر بخوانید:

ناتوانی و سرد مزاجی جنسی زوجین



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.