ناشناس
ارث
با سلام و خسته نباشید
بنده پدرم فوت کرده و یک خانه داریم که قبلا سه دانگ انرا به نام مادرم و سه دانگ انرا به نامومن زد که بعدا بچه هایش از همسر قبلی اش اعتراض کردن که نتیجه ان سه دانگ را به اسم خودش برگردوند و سه دانگ را نصف کرده و نصف انرا به نام من زد و نصف بقیه را با این تفکر که مادرم را بعد از پدرم رها نکنم به اسم اون زد حالا مادرم از همسر قبلی اش یک دختر دارد که ازدواج کرده است و بنابر دلایلی من میخواهم سند مادرم را به نامم بزنم حالا از این سهم مادرم شرعا دخترش هم حق دارد؟ واینکه من به دلایلی یاید این کار را مخفی کنم که کسی ندونه پس فعلا نمیتونم به دختر ش اطلاع بدهم ایا ممکنه بعدا اگر پولی دستم امد به دخترش بدهم و ازش حلالیت بگیرم؟یعنی در واقع اینکار شرعا ممکنه؟
اگر دخترش ندونه و این کار را بکنم حرام محسوب میشه؟؟
اینم بگم که با دخترش ارتباط نداریم و بعد از مرگ همسر قبلی مادرم خانواده پدری دختر را گرفته و حتی قبلا هم برگه ای را مادرم امضا کرد که هیچ حق مالی از همسرش بهش نمیرسه
با تشکر
مشاور: مجید محمدی
باسلام
بله خواهر و مادر شما از ایشان سهم می برد. شما بدون اجازه مادر حق ندارید سهم ایشان را بنام خودتان بزنید ولی اگر در زمان حیات مادر سهم خودش را به شما ببخشد مال شما می شود و نیاز به اجازه دیگری نیست. ارتباط داشتن و نداشتن سبب از بین رفتن ارث نمی شود. ارث یکی از مباحث مهم فقهی است برای بیان جزییات بیشتر و پاسخ دقیقتر با دفتر مرجع تقلید خود تماس بگیرید.