ناشناس
آبی که با دیدن فیلم تحریکآمیز خارج میشود در چه صورتی حکم منی را دارد؟
سلام. من فیلم های کمی صحنه دار +18 میبینم، ما با هیچ کدوم از اعضای بدنم بازی نمیکردم و مایع بی رنگ و تقریبا چسبناک بدون جهش از من خارج میشد. آیا منی حساب میشه و اصلا از این حالت خوشم نمیاد. آیا راه درمانی وجود داره که دیگه این اتفاقا نیفته؟
مشاور: قربان منتظمی
سلام. با تشکر از مراجعه شما به سایت راسخون و عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل وجود مشکلات فنی؛
همراه گرامی، بنابر آنچه بیان کرده اید این مایع بی رنگ و تقریبا چسبناک و بدون جهش، منی نبوده و غسل ندارد، موارد زیر را جهت اطلاع بیشتر حتما مطالعه بفرمایید.
به طور کلی به غیر از بول (ادار) چهار مایع (منی، مَذْی، وَذْی، وَدْی) از اندام جنسی انسان خارج میشود، که نشانه های هر کدام در زیر اشاره شده است.
1- «منی»: مایعی نسبتاً غلیظ و تا حدودی سفید است که معمولاْ به هنگام لذت جنسی زیاد، از اندام تناسلی خارج میشود.
خروج منی در مردان با سه ویژگی همراه است:
1- لذت جنسی زیاد، اوج لذت جنسی
2- جهیدن و پریدن آب به سرعت
3- سست شدن و بی حالی بدن
نکته: در مریض، جهیدن شرط نیست و خروج آب با شهوت و سستشدن بدن، حکم منی را دارد. پس باید عسل کند زیرا نجس است.
آبی که با این مشخصات از انسان خارج می شود منی است و نجس است و برای نماز و عبادات احتیاج به غسل دارد.
سه مایع دیگر که از اندام جنسی خارج می شود:
2- «مَذی»: رطوبت و مایع رقیقی و شفاف و لزج است که در اثر لذت جنسی ضعیف یا هنگام ملاعبه و بازى کردن با همسر، دیدن فیلم و عکس تحریک کننده، شوخی های جنسی، حرف های عاشقانه، خواندن رمان های جنسی، تصورات و خیالات شهوانی، از انسان خارج میشود. این مایع تقریبا چسبنده است، ولی نشانههای منی را ندارد و در زنان بیشتر از مردان است. این آب نجس نیست و غسل ندارد و وضو را باطل نمیکند.
3- وَذی: مایعی است که گاهی پس از خارجشدن منی، از انسان خارج میشود.
4- وَدی: مایعی است تقریبا کمی سفید و چسبنده که گاه پس از ادرار(بول) از انسان خارج میشود.
مذی، وذی و ودی نجس نیستند و وضو را باطل نمیکنند یعنی این سه آب در صورتی که مجرا آلوده به بول (ادرار) و منى نباشد، پاک است و وضو و غسل را هم باطل نمیکند.
نکته پایانی: حکم شرعی دیدن فیلمهای +18 معمولاً به دلیل محتویات آنها، مثل صحنههای غیر اخلاقی، پورنوگرافی و یا مواردی که بر مفاهیم دینی و اخلاقی آسیب میزنند، مثبت نیست. فتوای بسیاری از فقههای اسلامی مبنی بر این است که تماشای چنین فیلمهایی برای فرد مسلمان جایز نیست، زیرا میتواند به فساد اخلاقی، تضعیف ایمان و دوری از اصول صحیح زندگی منجر شود.