ناشناس
راهکار برای رفع تبعیض خانواده همسر بین فرزندانشان
با سلام من از وقتی وارد خانواده شوهرم شدم تمامی شرایط برای شوهر من متفاوت تر از دو برادر دیگه اش و به دلایل مشکلات ما خودمون وام ازدواجمون رو خرج عروسی کردیم و پدر شوهر گف قسطش رو میدم و در حالی ک برای اون دوتا عروسی گرفتن و خونه و ماشبن به ما هم ی خونه دادن ولی عروسی ک قسطی بود و وام ازدواجمون ماشین هم همسرم میخاس کاری راه بندازه و از شراکت با برادر بزرگترش ک خیلی آدم اعصاب خورد کنی بیاد بیرون ولی متاسفانه ضرر کرد و ماشبن رو فروخت ولی دیگه برا شوهرم ماشین نخریدن الان میخان برا خاهر شوهرم ماشبن بخرن و از اونحایی ک من ماشین دارم و زیر پای پسرشون اصلا به فکر پسرشون نیستن ک اول برای آن بخرن میبینن ماشین زیر پاش داغون و حتی نمیتونه مسافت 20 کیلومتری رو باهاش بره ولی اصلا بهش اهمیت نمیدن تازه قسط وام ازدواجم یکی درمیون میدن و هر وقت شوهر میگه قسط بدین بحث و دعوا
کلا خیلی تبعیض قائل میشن و من خیلی ناراحتم نمیدونم چه برنخوردی داشته باشم البته شوهرم خودش بی زبونه اصلا هیچی نمیگه جدیدا که فشار بهش میاد چیزی میگه میگن تقصیر منه
خواهش میکنم راهنماییم کنید
مشاور: فاطمه ترکاشوند
با سلام و احترام. تبعیض و نابرابریهایی که در خانواده همسرتان حس میکنید، میتواند فشار و ناراحتی زیادی به شما وارد کند، بهویژه زمانی که شوهر شما نیز بهجای بیان مسائل، سکوت میکند. این شرایط میتواند به مرور زمان بر کیفیت زندگی شما تأثیر بگذارد. در ادامه چند راهکار برای مدیریت این وضعیت پیشنهاد میکنم:
1. بحث با همسر در فضایی آرام: ابتدا در یک فضای آرام و بدون احساسات منفی، با همسرتان صحبت کنید و درباره احساساتتان و فشاری که تجربه میکنید با او گفتوگو کنید. بیان نگرانیهای خود به همسرتان، بدون این که او را در موضع دفاعی قرار دهید، ممکن است به شما کمک کند تا او متوجه میزان تأثیر این شرایط بر شما و زندگیتان شود.
2. تقویت حمایت عاطفی بین خودتا: مهمترین نکته این است که شما و همسرتان در کنار هم و برای بهبود شرایط زندگیتان تلاش کنید. ممکن است لازم باشد خودتان به دنبال استقلال مالی و خودکفایی بیشتر باشید تا کمتر وابسته به کمکهای خانواده شوید. اگر شما و همسرتان به عنوان یک تیم عمل کنید، اعتماد و احساس بهتری بینتان برقرار خواهد شد.
3. ارتباط مؤثر با خانواده همسر: اگر شرایط به شما اجازه میدهد، سعی کنید بدون هیچگونه اتهام یا ناراحتی مستقیم، با خانواده همسر در مورد این موضوعات بهصورت آرام و منطقی صحبت کنید. اگر میتوانید، بهتر است این صحبت را در حضور همسرتان انجام دهید و با احترام درباره نیازهای واقعی و تفاوتها بحث کنید.
4. پرهیز از مقایسه: سعی کنید که این مقایسه را در زندگی روزمرهتان کمرنگ کنید. هرچند این موضوع سخت است، اما مقایسه مداوم بین خود و دیگران به مرور زمان باعث تشدید احساسات منفی و ناخوشایند میشود. به جای تمرکز بر چیزهایی که خانواده همسر برای دیگران انجام دادهاند، به زندگی خود و روشهایی که میتوانید بدون اتکا به کمکهای آنان پیشرفت کنید، تمرکز کنید.
5.در نظر گرفتن برنامههای مشترک برای آینده: با همسرتان برنامههایی برای آینده تنظیم کنید. تلاش کنید بهجای تمرکز بر چیزهایی که از خانواده همسر انتظار دارید، به روشهایی فکر کنید که میتوانید با همکاری و تلاش مشترک به اهدافتان برسید. این کار به شما حس استقلال و رضایت خواهد داد.
6. تمرین صبر و سازگاری: این که همسرتان به خانوادهاش اهمیت میدهد و نمیخواهد با آنها وارد تنش شود، میتواند نشاندهنده ویژگی مثبتی باشد؛ سعی کنید از این فرصت استفاده کرده و به تدریج و به صورت منطقی او را متقاعد کنید که نیازها و احساسات شما نیز باید شنیده شود.
در نهایت، تمرکز روی بهبود رابطه بین خود و همسرتان و تلاش برای به دست آوردن استقلال مالی و عاطفی میتواند کمک بزرگی برای شما باشد.