تمدن

با سلام و احترام يكبار ديگه سؤالم رو كه خيلي برام مهمه و تأثير قابل توجهي در تصميم‌گيري من در خصوص ازدواجم...

با سلام و احترام يكبار ديگه سؤالم رو كه خيلي برام مهمه و تأثير قابل توجهي در تصميم‌گيري من در خصوص ازدواجم داره رو مي پرسم. "اگر دختر و پسر در چه شرايطي باشند، مي‌توان از بزرگتر بودن دختر (ده ماه) چشم پوشي كرد؟ آيا اصلاً قابل چشم پوشي هست؟ اين موضوع مستعد بوجود آوردن چه مشكلاتي در آينده خواهدبود؟" (هفت معياري كه شما فرموديد رو مطالعه كردم). براي مشاوره حضوري نيز راهنمايي بفرمائيد.
سه‌شنبه، 7 ارديبهشت 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

تمدن

با سلام و احترام يكبار ديگه سؤالم رو كه خيلي برام مهمه و تأثير قابل توجهي در تصميم‌گيري من در خصوص ازدواجم...

تمدن ( تحصیلات : لیسانس ، 28 ساله )

با سلام و احترام
يكبار ديگه سؤالم رو كه خيلي برام مهمه و تأثير قابل توجهي در تصميم‌گيري من در خصوص ازدواجم داره رو مي پرسم.
"اگر دختر و پسر در چه شرايطي باشند، مي‌توان از بزرگتر بودن دختر (ده ماه) چشم پوشي كرد؟ آيا اصلاً قابل چشم پوشي هست؟ اين موضوع مستعد بوجود آوردن چه مشكلاتي در آينده خواهدبود؟" (هفت معياري كه شما فرموديد رو مطالعه كردم).
براي مشاوره حضوري نيز راهنمايي بفرمائيد.


مشاور: hassan najafi

بسم الله الرحمن الرحیم خواهر گرامی معمولا اختلاف اندک در تفاهمات همسران تاثیر قابل ملاحظه ای ندارد . لذا بر سر مسائل مصالحه نمایید . اما آنچه که این مبنا را مستعد چالش می کند عدم تفاهم و پذیرش از جانب خانمهاست . به عبارت واضح تر شما چون خانم هستید باید تحت سرپرستی و ولایت مرد باشید . مثلا برای بیرون رفتن از منزل اسلام می قرماید باید با اجازه مرد باشد . آیا خانمی که از همسرش بزرگتر است زیر بار این دستور و وظیفه می رود اگر می رود مشکلی نیست اما اگر تابع امر شوهر نباشد معمولا مردها سازشی با این امر ندارند . البته اختلاف سنی شما زیاد نیست و می توانید توافق نمایید . در زیر چند پیامد از بزرگتر بودن زن از مرد ذکر می شود تا راهگشا باشد : مطلوب، بالاتر بودن سن پسر است و اگر برعكس، شود، به عللى مشكلاتى را پديد خواهد آورد: 1. بلوغ جنسى زودتر دختر: با توجه به بلوغ جنسى زودتر دختر بهتر است زودتر از پسر به نياز او پاسخ داده شود و راه اين پاسخگويى، ازدواج زودتر خواهد بود كه لازمه‏اش ازدواج در سنين پايين‏تر و كمتر از پسر است. 2. بلوغ فكرى زودتر دختر: با توجه به اين كه دختر زودتر از پسر به بلوغ فكرى مى‏رسد، بالاتر بودن سن او در ازدواج، سبب بعد فكرى آن دو مى‏شود؛ در حالى كه زن و مرد بايد قرب فكرى داشته باشند. 3. كاهش شادابى با زايمان: زايمان در سنين بالا از نشاط و شادابى زن مى‏كاهد و اگر سن مرد كمتر باشد، ممكن است كم‏نشاطى زن، او را دچار مشكل كرده، به سوى ديگران بكشاند. 4. كاهش هورمون‏هاى جنسى زن: هورمون‏هاى جنسى زنان از حدود پنجاه سالگى به بعد كاهش مى‏يابد؛ حال آنكه در مردان اين گونه نيست و اگر سن زن در ازدواج بالا باشد نمى‏تواند نيازهاى جنسى همسر خود را تأمين كند و ممكن است مرد به خطا رود. 5. پيشگيرى از اثبات اقتدار مرد: اگر سن زن بالاتر باشد، ممكن است نقش مادر را براى شوهر خود ايفا كند و با اين كار جلو اقتدار او را بگيرد كه اين مسأله براى مرد خوشايند نيست. 6. عدم پذيرش خانواده‏ى پسر: به طور معمول، خانواده‏ى پسر به ويژه مادر او به چنين ازدواجى راضى نمى‏شود و اگر به رغم ميل باطنى‏اش به چنين ازدواجى رضايت دهد، از عروسش حمايت نخواهد كرد كه براى دختر بسيار رنج‏آور است. 7. عدم پذيرش عرف: عرف جامعه، ازدواج دختر و پسر با اين شرايط را نمى‏پذيرد. مطلوب اين است كه وقتى زن و مرد در جامعه حضور مى‏يابند و كنار هم راه مى‏روند، ديگران آنان را زن و شوهر بدانند و نه موفق باشید .



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.