پريسا

1-برادر14ساله اي دارم كه عشق مفرط به كبوتر دارد طوري كه تمام فكر و ذهنش را درگير كرده به نظر شما...

1-برادر14ساله اي دارم كه عشق مفرط به كبوتر دارد طوري كه تمام فكر و ذهنش را درگير كرده به نظر شما ريشه اين عمل او چيست چه راهكاري به او پيشنهاد براي ترك عادتش مي دهيد؟ 2-همكلاسي من دوست پسر دارد من نميدانم دوستيم را با او ادامه دهم يا نه؟چه پيشنهادي ميكنيد؟ 3-اينقدر من طرفم را دوست دارم كه اكنون از او جدا شدم مي خواهم خودكشي كنم حالا چه كنم؟ 4- چرا خانواده ها فكر مي كنند ما هنوز بچه ايم و به ما اعتماد ندارند؟ 5- من كاري نكرده ام كه بي اعتمادي ايجاد كنم با وجودي كه پدرو مادرم به من اعتماد دارند براي من محدوديت قائل مي شوند چه كنم؟ 6- دختري با پسري از طريق تلفن ارتباط داشتند و قصدشان ازدواج است تا زمانيكه زمينه براي ازدواج فراهم شود آيا ارتباط آنها از طريق تلفن درست است ؟ 7- با مزاحمت هاي تلفني و خياباني چه بايد كرد؟ 8- آيا درست است وقتي دو نفردختر وپسر با هم دوستند پسر به صورت شخصي با مادر دختر صحبت كند ؟ 9- چرا ازدواجهاي دانشجويي اكثرا خوب از آب در مي آيند با اينكه گفته شده ارتباط دختر و پسر بد است؟ 10- با كسي كه خيلي افسرده است چه طور بايد برخورد كرد طوري كه اصلا سر كلاس هيچ حرفي نمي زند؟
دوشنبه، 8 آذر 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

پريسا

1-برادر14ساله اي دارم كه عشق مفرط به كبوتر دارد طوري كه تمام فكر و ذهنش را درگير كرده به نظر شما...

پريسا ( تحصیلات : دبیرستان ، 18 ساله )

1-برادر14ساله اي دارم كه عشق مفرط به كبوتر دارد طوري كه تمام فكر و ذهنش را درگير كرده به نظر شما ريشه اين عمل او چيست چه راهكاري به او پيشنهاد براي ترك عادتش مي دهيد؟
2-همكلاسي من دوست پسر دارد من نميدانم دوستيم را با او ادامه دهم يا نه؟چه پيشنهادي ميكنيد؟
3-اينقدر من طرفم را دوست دارم كه اكنون از او جدا شدم مي خواهم خودكشي كنم حالا چه كنم؟
4- چرا خانواده ها فكر مي كنند ما هنوز بچه ايم و به ما اعتماد ندارند؟
5- من كاري نكرده ام كه بي اعتمادي ايجاد كنم با وجودي كه پدرو مادرم به من اعتماد دارند براي من محدوديت قائل مي شوند چه كنم؟
6- دختري با پسري از طريق تلفن ارتباط داشتند و قصدشان ازدواج است تا زمانيكه زمينه براي ازدواج فراهم شود آيا ارتباط آنها از طريق تلفن درست است ؟
7- با مزاحمت هاي تلفني و خياباني چه بايد كرد؟
8- آيا درست است وقتي دو نفردختر وپسر با هم دوستند پسر به صورت شخصي با مادر دختر صحبت كند ؟
9- چرا ازدواجهاي دانشجويي اكثرا خوب از آب در مي آيند با اينكه گفته شده ارتباط دختر و پسر بد است؟
10- با كسي كه خيلي افسرده است چه طور بايد برخورد كرد طوري كه اصلا سر كلاس هيچ حرفي نمي زند؟


مشاور: hassan najafi

دوست گرامی 1. معمولاً بچه ها در سنین نوجوانی به سمت و سوی فعالیت خاصی کشش پیدا می کنند. علاقه برادر شما به کبوتر جزء علایق خاص دوران نوجوانی است. اگر روی علاقه او حساسیت داشته باشید و برخورد بدی با او بکنید این صفت در او تثبیت می شود و حالت لجباز گونه به خود می گیرد. اما اگر خیلی حساس نباشید به مرور زمان این تمایل کاهش پیدا می کند. برادر شما تمام هیجاناتش را با همین علاقه تخلیه می کند. 2. دوستی خود را با او قطع يا محدود کنید، چون ممکن است در اثر رفت و آمد با او شما نیز آلوده چنین روابطی شوید. 3. ذکر نکردید که به چه کسی علاقه دارید. اما اگر به جنس مخالف خود علاقه مند هستید باید بگوییم که شرع مقدس به دليل آسيب هاي فراواني كه اين روابط بر روح و روان انسان دارد آن را تأیید نمی کند. با درگیر شدن در این روابط مشغولیت ذهنی برای شما ایجاد می شود و از لحاظ روحی و جسمی آسیب می بینید و فرصت های ازدواج در آینده را از دست خواهید داد. پس مراقب خود باشید. شاید در ابتدای قطع رابطه افسرده و دلتنگ شوید اما به مرور و با فعالیت های گوناگون بهتر خواهید شد. 4. خانواده به شما اعتماد دارند اما به جنس مخالف و آنچه در جامعه رخ می دهد مظنون هستند. اگر روزی خودتان مادر شوید اعتقادات والدین خویش را تصدیق می کنید. خودتان را جای آنها بگذارید و آنها را درک کنید. 5. چون شما دختر نوجوانی هستید طبیعتاً در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارید. یک گل تازه و نوشکفته را وسط خیابان رها کنید، چه چیزی از آن باقی می ماند. اگر قرار باشد عفت، آبرو، زیبایی، متانت و وقار شما حفظ شود باید روابط و رفت و آمد های شناخته شده و محدود داشته باشید. 6. خیر، به هیچ عنوان این ارتباط را به صلاح آن دو (دختر و پسر) نمی دانیم. اگر آنها قصد ازدواج دارند باید ارتباط پنهانی را تلفنی به فکر فراهم نمودن شرایط باشند. کیس مناسب و مورد علاقه داشتن برای ازدواج کافی نیست بلکه سایر شرایط نیز باید فراهم شود. 7. به هیچ عنوان به مزاحمت آنها توجه نکنید حتی بد دهنی نیز نکنید. اگر بی توجه باشید کسی با شما کاری ندارد. 8. بستگی به شرایط دارد و نمی توان به صورت کلی به این سوال پاسخ داد. البته باید ازدواج از طریق خانواده ها و به صورت رسمی پیگیری شود. 9. منظور شما از ازدواج دانشجویی چیست؟ اگر منظور شما ازدواج دانشجوها پس از ایجاد روابط دوستی است باید بگوییم که در هیچ کجا ذکر نشده که این گونه ازدواج ها موفق هستند. اگر کمی در این زمینه مطالعه داشته باشید معمولاً روانشناسان اکثر ازدواج هایی را که با علاقه مفرط و بیش از اندازه شکل می گیرد و فرد در زمان ازدواج از روی احساس و علاقه تصمیم می گیرد را ناموفق می دانند. 10. باید زمینه های افسردگی ایشان بررسی شود. شما به عنوان یک دوست می توانید درد دل های او را بشنوید. او را برای رفتن نزد یک مشاور تشویق کنید. با او خوش برخورد و خوش اخلاق باشید و با یکدیگر تفریحات سالم داشته باشید. این سوال توسط فرهنگسرای پرسش پاسخ داده شده است .



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما