من دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم. من در حال حاضر در خود هیچ نیازی به ازدواج نمی بینم ولی با این وجود...

من دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم. من در حال حاضر در خود هیچ نیازی به ازدواج نمی بینم ولی با این وجود انسان توانایی جلوگیری از عاشق شدن را ندارد. در خانواده پدری من یک دختر جوان وجود دارد که من از هر جهت او را بهترین انتخواب برای خود میبینم. او در حدود 3 تا 5 سال از من کوچکتر بوده و همانند خانواده ما مذهبی می باشند. از لحاظ پوشش و ظاهر نیز تمام مشخصه های یک دختر ایده آل را برای من دارا می باشند. من تا حد زیادی عاشق وی و مشخصات وی شده ام و هرگاه در خلوت خود میباشم به وی فکر مینمایم. همچنین در زمانی که حتی کوچکترین ملاقاتی با او و خانواده اش پیدا میکنم پس از آن تا چند روز تمام فکر و ذکرم پیش او می باشد که شاید در آینده موقعیتی برای ازدواج ما به وجود بیاید. با تمام این مشخصه های فوق العاده من توانایی این را ندارم که بخواهم وی را به پدر و مادر خویش به عنوان فرد مورد علاقه خویش معرفی نمایم. نکته مهمتر اینست که نه تنها به پدر و مادر بلکه به هیچ یک از اعضای خانواده نمی توانم بگویم. نکته مهمتر اینست که خود او نیز از هیچ چیز خبر ندارد و حتی من به دلیل شرایط خانوادگی توانایی انجام هیچ حرکتی را در خود نمیبینم. در صورت امکان راهنمایی فرمایید تا من چه کنم؟
پنجشنبه، 23 تير 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

من دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم. من در حال حاضر در خود هیچ نیازی به ازدواج نمی بینم ولی با این وجود...

( تحصیلات : فوق دیپلم ، 20 ساله )

من دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم.
من در حال حاضر در خود هیچ نیازی به ازدواج نمی بینم ولی با این وجود انسان توانایی جلوگیری از عاشق شدن را ندارد.
در خانواده پدری من یک دختر جوان وجود دارد که من از هر جهت او را بهترین انتخواب برای خود میبینم.
او در حدود 3 تا 5 سال از من کوچکتر بوده و همانند خانواده ما مذهبی می باشند. از لحاظ پوشش و ظاهر نیز تمام مشخصه های یک دختر ایده آل را برای من دارا می باشند.
من تا حد زیادی عاشق وی و مشخصات وی شده ام و هرگاه در خلوت خود میباشم به وی فکر مینمایم. همچنین در زمانی که حتی کوچکترین ملاقاتی با او و خانواده اش پیدا میکنم پس از آن تا چند روز تمام فکر و ذکرم پیش او می باشد که شاید در آینده موقعیتی برای ازدواج ما به وجود بیاید.
با تمام این مشخصه های فوق العاده من توانایی این را ندارم که بخواهم وی را به پدر و مادر خویش به عنوان فرد مورد علاقه خویش معرفی نمایم. نکته مهمتر اینست که نه تنها به پدر و مادر بلکه به هیچ یک از اعضای خانواده نمی توانم بگویم. نکته مهمتر اینست که خود او نیز از هیچ چیز خبر ندارد و حتی من به دلیل شرایط خانوادگی توانایی انجام هیچ حرکتی را در خود نمیبینم.
در صورت امکان راهنمایی فرمایید تا من چه کنم؟


مشاور: hassan najafi

برادر گرامي شرائط و ویژگی هایی برای مرد و زن الزامی است که با داشتن آن شرایط می توانند برای ازدواج اقدام کنند. بعضی از این شرایط عبارتند از: 1. رشد جسمانی: یعنی زن و مرد آمادگی های فیزیولوژیکی برای ازدواج را داشته باشند. 2. رشد اخلاقی: زن و مرد اصول اخلاقی، از قبیل احترام به یکدیگر، ملایمت در سخن گفتن، گذشت و عفو و اغماض را حتی الامکان رعایت کنند. 3. رشد اجتماعی: زن و مرد باید قادر به ایجاد رابطه اجتماعی بوده و به دیگران احترام بگذارند و نقش و وظایف و مسئولیت های خود را در برابر مناسبات اجتماعی به نحو مطلوب انجام دهند. 4. رشد عقلی: به توانایی و قابلیت اندیشیدن و قدرت تمیز صحیح از غلط اشاره دارد. 5. رشد عاطفی: به توانایی در مورد احساسات منفی و مثبت و بروز نفرت، خشم، عشق و شادی در محدوده مورد قبول اشاره دارد. زن و مرد باید توانایی داد و ستد عاطفی و تبادل مهر و محبت را داشته باشند. در ارتباط با آقایان از جمله شرایط دیگر با توجه به شرایط فعلی اجتماعی و اقتصادی می توان به وجود شغل مناسب، گذراندن خدمت سربازی، قدرت اداره زندگی از نظر اقتصادی، توانایی فراهم کردن مسکن اشاره داشت. چنانچه شما از لحاظ بلوغ فكري و اجتماعي به وضعيت مطلوبي رسيده باشيد و شرايط ازدواج (مسكن، شغل و درآمدزايي) را داشته باشيد، هيچ مانعي براي ازدواج نداريد. اتفاقاً بسيارهم خوب است اگر هرچه زودتر ازدواج كنيد. روايت است از پيغمبر اكرم (صلي الله عليه و آله) كه اگرجواني ازدواج كند نصف دينش را حفظ كرده است .... . مي توانيد با كمك يك مشاور ازدواج وضعيت روحي و بلوغ فكري خود را محك بزنيد و به اميد خدا ازدواج كنيد. اگر مشاور خبره وضعيت شما را تائيد كند، خانواده نيز راضي خواهند شد. مراقب باشيد در اثر ترس از افتادن به گناه و فشار غريزه جنسي درگير ازدواجي عجولانه و احساسي نشويد. شناخت بيشتري از خود كسب كنيد. آنچه براي ازدواج كردن مهم و سرنوشت ساز است اين است كه انگيزه ها، علايق، اهداف، آرمان ها و ساير خصوصيات شخصيتي ما مشخص باشد. در مورد خودتان بيشتر فكر كنيد و خودتان را بيشتر بشناسيد تا با شناخت خود انتخاب درستي براي ازدواج داشته باشيد. اهداف، باورها و ارزش هاي خود را مشخص كنيد و آنها را اولويت بندي نماييد. ارزش هاي اوليه ارزش هايي هستند كه هيچ وقت از آن نمي گذريم مثل اخلاق، ايمان، نجابت، پاكدامني و صداقت. اما مي توانيم از ارزش هاي درجه دوم به خاطر ساير خصوصيات فرد بگذريم. پس شناخت بيشتري از خود كسب كنيد. براي خود مشخص كنيد كه چه سرگرمي هاي داريد؟ چه انتظاراتي از همسر آينده ي خود داريد؟ دوست داريد چه رفتارهايي از او ببينيد و خودتان چه رفتارهايي با او داشته باشيد؟ اينكه شما چه آدمي هستيد؟ مستقل هستيد يا وابسته؟ درونگرا هستيد يا برون گرا؟ سخاوتمند هستيد يا خسيس؟ وسواسي هستيد يا معتدل؟ بدبين هستيد يا واقع بين؟ فكر كنيد اين مقدمات بسيار مهم و سرنوشت ساز هستند. تا به شناخت درستي از خود نرسيديد نمي توانيد با انتخاب خود به شادكامي و موفقيت برسيد. پس از شتابزدگي در تصميم گيري بپرهيزيد.پس از پیدا کردن کیس مناسب همراه همدیگر به مشاوره بروید و روحیات و تناسب ازدواج را بررسی نمایید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.