فائزه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما! دختری 25 ساله هستم و از وقتی خودوم شناختم از اظطراب و استرس شدید دارم...

با سلام و خسته نباشید خدمت شما! دختری 25 ساله هستم و از وقتی خودوم شناختم از اظطراب و استرس شدید دارم ! من در مواجهه با شرایط خاص و شرایط جدید دچار استرس میشم طوری که ضربان قلبم به شدت بالا میره و بدتر از این دستام شروع به لرزیدن میکنه.من همه ی تلاشمو کردم که دچار استرس نشم ولی نمیشه باور کنید که نمیدونم چرا یکدفعه دچار استرس میشم .این موضوع منو خیلی ناراحت کرده.دیگه خسته شدم.لطفا منو راهنمایی کنید من خیلی به راهنمایی شما احتیاج دارم خواهش میکنم جواب سوال منو زود بدید و منو از شر این استرس خلاص کنید با تشکر از سایت خوبتون!
يکشنبه، 6 فروردين 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

فائزه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما! دختری 25 ساله هستم و از وقتی خودوم شناختم از اظطراب و استرس شدید دارم...

فائزه ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 25 ساله )

با سلام و خسته نباشید خدمت شما!
دختری 25 ساله هستم و از وقتی خودوم شناختم از اظطراب و استرس شدید دارم !
من در مواجهه با شرایط خاص و شرایط جدید دچار استرس میشم طوری که ضربان قلبم به شدت بالا میره و بدتر از این دستام شروع به لرزیدن میکنه.من همه ی تلاشمو کردم که دچار استرس نشم ولی نمیشه باور کنید که نمیدونم چرا یکدفعه دچار استرس میشم .این موضوع منو خیلی ناراحت کرده.دیگه خسته شدم.لطفا منو راهنمایی کنید
من خیلی به راهنمایی شما احتیاج دارم
خواهش میکنم جواب سوال منو زود بدید و منو از شر این استرس خلاص کنید
با تشکر از سایت خوبتون!


مشاور: سيد حبيب الله احمدی

باسلام. حالاتي كه شما به آن ها اشاره كرديد نشانه هاي بارز اختلال اضطراب است. اضطراب يكي از شايع ترين اختلالات روانپزشكي است و براي آن درمان هاي روانشناختي و روانپزشكي موفق بسياري وجود دارد. بنابراين از اين جهت خيالتان راحت باشد كه مشكل شما مشكلي مشخص و قابل درمان است. در مواردي كه اضطراب، بسيار شديد است تكنيك هاي رفتاري و به طوركلي روانشناختي، در وهله ي اول، ممكن است اثربخش نباشد بويژه در مواقعي كه اضطراب، حالت مزمن دارد يعني سال هاي زيادي است كه جزء الگوي رفتاري و زندگي روزمره ي فرد شده و عملكرد او را در موقعيت هاي مختلف، بويژه موقعيت هاي اجتماعي، مختل كرده است. در اين شرايط، مراجعه به روانپزشك نسبت به مراجعه به مشاور يا روانشناس، اولويت دارد. زيرا در حالات شديد اضطراب، سيستم انتقال دهنده هاي عصبي بدن، دچار اختلال مي شود و در وهله ي اول، لازم است كه اين سيستم به كمك داروهاي آرامبخش، كنترل شود. پس از آن، تكنيك هاي مشاوره و رواندرماني مي تواند براي درمان قطعي اضطراب، كمك كننده باشد. بنابراين نوع اقدام شما براي درمان بستگي به اين دارد كه ميزان شدت اضطراب خود را تا چه حد تخمين مي زنيد؟ اگر شدت آن بسيار زياد و مزمن است بهتر است ابتدا تحت درمان دارويي توسط يك متخصص روانپزشك قرار بگيريد اما اگر احساس مي كنيد كه شدت نشانه هايتان در حد مزمن نيست مي توانيد تكنيك هاي روانشناختي را براي كنترل اضطرابتان انتخاب كنيد. در صورت انتخاب گزينه ي دوم، مي توانيد از طريق همين سايت بنده را در جريان قرار دهيد تا يك سري از تكنيك هاي موثر را به صورت گام به گام دنبال كنيم. اما اگر احساس مي كنيد كه اضطراب شما در حالت مزمني قرار دارد تكنيك هاي روانشناختي در اين وهله ممكن است به شكست بينجامد و بهترين گزينه براي شما در وهله ي اول دنبال كردن درمان دارويي است.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.