امیر

با سلام من لکنت زبان دارم من جلوی خانواده ام لکنت زبان...

با سلام من لکنت زبان دارم من جلوی خانواده ام لکنت زبان دارم و در جلوی دوستان هیچ اثری از لکنت نمی بینم اما موقع خواندن متن کتاب درسی در جلوی دبیر کمی لکنت زبان دارم من باید چکار کنم تا این لکنت زبان برای همیشه بر طرف شود. با تشکر از راسخون بزرگ تر از ماکروسافت!
سه‌شنبه، 9 ارديبهشت 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

امیر

با سلام من لکنت زبان دارم من جلوی خانواده ام لکنت زبان...

امیر ( تحصیلات : راهنمایی ، 13 ساله )

با سلام من لکنت زبان دارم من جلوی خانواده ام لکنت زبان دارم و در جلوی دوستان هیچ اثری از لکنت نمی بینم اما موقع خواندن متن کتاب درسی در جلوی دبیر کمی لکنت زبان دارم من باید چکار کنم تا این لکنت زبان برای همیشه بر طرف شود.
با تشکر از راسخون بزرگ تر از ماکروسافت!


مشاور: خانم مریم مردانی

با سلام دوست گرامی، اگر این لکنت ، محدود به موقیعتهای خاصی است، مثلا چنانچه گفتید در مقابل خانواده یا معلم رخ می دهد پس بیش از آنکه مربوط به اختلالی در سیستم گفتاری تان باشد مربوط به استرس ها وتنشهایی است که در این موقعیتها تجربه می کنید. خانواده های بسیار کمال گرایی که ملاکهای بسیار بالایی را برای فرزندان خود در نظر گرفته و با کوچکترین اشتباهات فرزندانشان، برخوردهای بسیار سخت گیرانه ای می کنند می توانند موجب ایجاد چنین شرایطی شوند. احتمالا لکنتهای کوچک از همان دوران ابتدایی رشد با برخوردهای سخت گیرانه ای از سوی خانواده همراه بوده است. همچنین موقعیتی مانند روخوانی آن هم در مقابل دبیر که همراه با نمره دادن و سنجش از سوی اوست می تواند موجب ایجاد استرس و تنش و در نتیجه ایجاد لکنت در شما گردد. بنابراین بهترین راه برای رهایی از این شرایط، مواجهه است. بهتر است تا حد امکان خود را در جمع های خانوادگی قرار داده و در این جمعها شروع به صحبت کنید. اگر در حین صحبت دچار لکنت شدید نسبت به آن بی توجه باشید، نسبت به واکنشهای اطرافیان نیز بی توجه باشید، نسبت به افکار مخربی چون { دوباره لکنت پیدا کردی! حتما بقیه در ذهن خود تو را مسخره می کنند! الانه که بقیه نسبت به این طرز حرف زدن، واکنش نشان بدهند! مجبود نیستی اینهمه حرف بزنی! سکوت کن تا بقیه چیزی متوجه نشوند! و ...} بی توجه باشید. مشغول صحبت باشید و تلاش کنید که همانند وقتی که در جمع دوستانتان هستید خوب و زیبا سخن بگویید. دوست گرامی در موقعیتهای اجتماعی بیش از آنکه طرز صحبت کردن و ادای کلمات مهم باشد، آنچه می گویید مهم است. متن زیبا، معایب ظاهری را هم می پوشاند. پس بیش از آنکه به ظاهر صحبت های خود اهمیت دهید به متن صحبتها و آنچه می گویید اهمیت دهید. بهتر است برای روخوانی کتاب در مدرسه داوطلب شوید و با صدای بلند و رسا و با لحنی مناسب با متن شروع به خواندن کنید. روخانی زیبای شما همراه با فراز و فرود های به موقع و توجه به هیجانی که در متن وجود و ابراز درست آن در حین روخوانی می تواند لکنت شما را در حین خواندن کمرنگ تر کرده و در کنار آن با بی توجهی نسبت به این لکنتها و واکنشهای اطرافیان ، به روخوانی زیبایتان کمک کند.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.