شنبه، 19 ارديبهشت 1394

پرسش :

انجام چه كاری ناسور ايجاد می كند؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
لا يُجامِعَنَّ أحَدُكُم وبِهِ حَقنٌ مِن خَلاءٍ ؛ فَإِنَّهُ يَكونُ مِنهُ البَواسيرُ ، ولا يُجامِعَنَّ أحَدُكُم وبِهِ حَقنٌ مِن بَولٍ ؛ فَإِنَّهُ يَكونُ النَّواصيرُ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مبادا كسى در حالى كه از قضاى حاجت خوددارى مى‏ورزد ، نزديكى كند ؛ چرا كه اين كار ، بواسير مى‏آورد ؛ و مبادا كسى در حالى كه پيشاب خود را نگه مى‏دارد ، نزديكى كند ؛ چرا كه اين كار ، ناسور مى‏آورد .
كنز العمّال ، جلد 16 ، صفحه 355 ، حديث 44902 ، نقلاً عن ابن النّجار عن أنس دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 440
www.hadithcity.com