يکشنبه، 20 ارديبهشت 1394

پرسش :

خلال دندان چگونه بايد باشد؟

پاسخ :
مكارم الأخلاق :
عَنِ الفَضلِ بنِ يونُسَ أنَّهُ سَأَلَ الكاظِمَ عليه‏السلام عَن حَدِّ الخِلالِ ، قالَ : أن تَكسِرَ رَأسَهُ ؛ لِئَلاّ يُدمِيَ اللِّثَةَ .
مكارم الأخلاق :
از فضل بن يونس رسيده كه از امام كاظم عليه‏السلام ، درباره اندازه خلال پرسيد . فرمود: «اين كه سر آن را بشكنى تا لثه را خونى نكند» .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 329 ، حديث 1052 عن الفضل بن يونس وراجع : بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 436 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 362 مقصود ، خلال‏هاى غير استاندارد آن عصر است .
www.hadithcity.com