يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

چرا بينى، سرد و مخاطی است؟

پاسخ :
عنه عليه‏السلام :
إنَّ اللّه‏َ عز و جل . . . جَعَلَ الأَنفَ بارِدا سائِلاً ؛ لِئَلاّ يَدَعَ فِي الرّأسِ‏داءً إلاّ أخرَجَهُ ، ولَولا ذلِكَ لَثَقُلَ الدِّماغُ وتَدَوَّدَ .
امام صادق عليه‏السلام :
خداوند عز و جل ، بينى را سرد و مخاطى قرار داد تا هيچ دردى را در سر ، فرو مگذارد ، مگر اين كه بيرونش آورد ؛ و اگر اين نبود ، مغز سنگين ، مى‏شد و كِرم مى‏افتاد .
علل الشرائع ، صفحه 86 ، حديث 1 ، بحار الأنوار ، جلد 2 ، صفحه 291 ، حديث 10 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 324
www.hadithcity.com