يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

بلند شدن موهای پشت گردن چه ضرری دارد؟

پاسخ :
إسحاق بن عمّار عن أبي عبداللّه‏ عليه‏السلام ، قال :
قُلتُ : جُعِلتُ فِداكَ ! رُبَّما كَثُرَ الشَّعرُ في قَفايَ ، فَيُغِمُّني غَمّاً شَديداً . فَقالَ لي : يا إسحاقُ ، أما عَلِمتَ أنَّ حَلقَ القَفا يُذهِبُ بِالغَمِّ ؟
الكافى- به نقل از اسحاق بن عمّار ، از امام صادق عليه‏السلام: به امام صادق عليه‏السلام گفتم : فدايت شوم! گاه موهاى پشت گردنم زياد مى‏شود و به سختى مرا اندوهگين مى‏كند . مرا فرمود : «اى اسحاق! آيا نمى‏دانى كه تراشيدن [موهاى] پشت گردن ، اندوه را از ميان مى‏برد؟» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 485 ، حديث 8 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 534
www.hadithcity.com