يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

چه چيزی انگلهای معده را از بين می برد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
كُلُوا التَّمرَ عَلَى الرِّيقِ ؛ فَإِنَّهُ يَقتُلُ الدّيدانَ فِي البَطنِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
ناشنا خرما بخوريد ؛ چرا كه كِرم‏هاى شكم را مى‏كُشد .
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 141 ، حديث 58 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 452
*******
الإمام الصادق عليه‏السلام :
مَن أكَلَ سَبعَ تَمَراتٍ عَجوَةٍ عِندَ مَنامِهِ ؛ قَتَلنَ الدّيدانَ مِن بَطنِهِ .
امام صادق عليه‏السلام :
هر كس به هنگام خواب ، هفت خرماى عَجوه بخورد ، خرماها كِرم‏هاى شكم او را مى‏كُشند .
بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 165 ، حديث 3 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 452 . نوعى خرماى مرغوب و درشت در مدينه و حوالى آن .