يکشنبه، 27 ارديبهشت 1394

پرسش :

چه دارويی برای درمان قطره قطره ریختن ادرار مفيد است؟

پاسخ :
طبّ الأئمّة عن أبي بصير :
شَكا عَمرٌو الأَفرَقُ إلَى الباقِرِ عليه‏السلام تَقطيرَ البَولِ .
فَقالَ : خُذِ الحَرمَلَ وَاغسِلهُ بِالماءِ البارِدِ سِتَّ مَرّاتٍ ، وبِالماءِ الحارِّ مَرَّةً واحِدَةً ، ثُمَّ يُجَفَّفُ فِي الظِّلِّ ، ثُمَّ يُلَتُّ بِدُهنِ جُلٍّ خالِصٍ ، ثُمَّ يُستَفُّ عَلَى الرِّيقِ سَفّاً ؛ فَإِنَّهُ يَقطَعُ التَّقطيرَ بِإِذنِ اللّه‏ِ تَعالى .
طبّ الأئمّة عليهم‏السلام
- به نقل از ابوبصير: عَمْرو اَفْرَق به امام باقر عليه‏السلام از ريزش قطره قطره پيشاب ، اظهار ناراحتى كرد .
فرمود : «هزارْ اسپند بردار و شش بار با آب سرد و يك بار هم با آب گرم بشوى . سپس ، بايد آن را در سايه خشك كرد ، آن‏گاه قدرى روغن خالص ياسمين بدان درآميخت و آن‏گاه ، سفوفى از آن در حالت ناشتا خورد . به اذن خداوند متعال ، ريزش پيشاب را قطع خواهد كرد» .
طبّ الأئمّة لابني بسطام ، صفحه 68 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 188 ، حديث 1 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 596