دوشنبه، 28 ارديبهشت 1394

پرسش :

قبل از آميزش خواندن چه دعاهايی نيكوست؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أما لَو أنَّ أحَدَهُم يَقولُ حينَ يَأتي أهلَهُ :
«بِاسمِ اللّه‏ِ ، اللّهُمَّ جَنِّبنِي الشَّيطانَ وجَنِّبِ الشَّيطانَ ما رَزَقتَنا» ثُمَّ قُدِّرَ بَينَهُما في ذلِكَ أو قُضِيَ وَلَدٌ لَم يَضُرَّهُ شَيطانٌ أبَداً ؛
زنهار كه اگر كسى هنگام همبسترى با همسرش بگويد : «به نام خدا ، خداوندا! شيطان را از من دور كن و شيطان را از آنچه روزى‏مان كرده‏اى ، دور ساز» و سپس ميانشان در اين آميزش يا به هر ترتيب ، فرزندى تقدير شود ، هرگز شيطان به او زيانى نخواهد رساند .
الكافي ، جلد 5 ، صفحه 503 ، حديث 3 عن ابن القدّاح عن الإمام الصادق عن الإمام عليّ عليهماالسلام نحوه ، مجمع البيان ، جلد 2 ، صفحه 565 عن ابن عبّاس وليس فيه «أبداً» ، الاختصاص ، صفحه 134 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 616
*******
امام على عليه‏السلام :
إذا أرادَ أحَدُكُم مُجامَعَةَ زَوجَتِهِ فَليَقُل :
«اللّهُمَّ إنِّي استَحلَلتُ فَرجَها بِأَمرِكَ ، وقَبِلتُها بِأَمانَتِكَ ؛ فَإِن قَضَيت لي مِنها وَلَداً فَاجعَلهُ ذَكَراً سَوِيّاً ، ولا تَجعَل لِلشَّيطانِ فيهِ نَصيباً ولا شَريكاً» ؛
اگر كسى از شما بخواهد با همسر خويش به هم آيد ، بگويد : «خداوندا! من به فرمان تو شرمگاه او را بر خويش حلال دانستم و به عنوان امانت تو ، او را پذيرفتم . اكنون ، اگر از او برايم فرزندى تقدير كردى ، وى را پسرى سالم و كامل قرار ده و در او براى شيطان ، بهره و سهمى مگذار» .
بحار الأنوار ، جلد 103 ، صفحه 287 ، حديث 19 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 616
*******
امام باقر عليه‏السلام :
إذا أرَدتَ الوَلَدَ فَقُل عِنَد الجِماعِ :
«اللّهُمَّ ارزُقني وَلَداً وَاجعَلهُ تَقِيّاً لَيسَ في خَلقِهِ زِيادَةٌ ولا نُقصانٌ ، وَاجعَل عاقِبَتَهُ إلى خَيرٍ» ؛
اگر فرزند خواستى ، در هنگام آميزش بگو : «خداوندا! مرا فرزندى روزى كن و او را پرهيزگارى كه در خلقت وى فزونى و كاستى‏اى نيست ، قرار ده و عاقبت او را به خير گردان» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 10 ، حديث 12 ، تهذيب الأحكام ، جلد 7 ، صفحه 411 ، حديث 1641 كلاهما عن محمّد بن مسلم ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 455 ، حديث 1551 وفيه «المباشرة» بدل «الولد» دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 616