دوشنبه، 28 ارديبهشت 1394

پرسش :

حجامت كردن روی گودی پس سر چه اثری دارد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
- مِن وَصِيَّتِهِ لِعَلِيٍ عليه‏السلام: يا عَلِيُّ ، تِسعَةُ أشياءَ تورِثُ النِّسيانَ : أكلُ التُّفّاحِ الحامِضِ ، وأكلُ الكُزبُرَةِ ، وَالجُبنِ ، وسُؤرِ الفَأرَةِ ، وقِراءَةُ كِتابَةِ القُبورِ ، وَالمَشيُ بَينَ امرَأَتَينِ ، وطَرحُ القَملَةِ ، وَالحِجامَةُ في النُّقرَةِ ، وَالبَولُ فِي الماءِ الرّاكِدِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم
- در سفارش‏هاى ايشان به على عليه‏السلام: اى على! نه چيز است كه فراموشى مى‏آورَد: خوردن سيب تُرش ، خوردن گشنيز ، پنير و پس‏مانده موش ، خواندن نوشته‏هاى روى قبر ، راه رفتن ميان دو زن ، افكندن شپش ، حجامت در گودىِ پسِ سر ، و ادرار كردن در آب راكد.
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 245 ، حديث 2 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 254