جمعه، 1 خرداد 1394

پرسش :

سرمه كشيدن چه خواصی دارد؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
الكُحلُ يُعذِبُ الفَمَ ؛
سرمه كشيدن ، دهان را تَر و تازه مى‏كند .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 494 ، حديث 5

*******
امام صادق عليه‏السلام :
الكُحلُ بِاللَّيلِ يُطَيِّبُ الفَمَ ، ومَنفَعَتُهُ إلى أربَعينَ صَباحا ؛
سرمه كشيدن در هنگام شب ، دهان را خوش‏بو مى‏كند و منفعت آن تا چهل روز ، استمرار مى‏يابد .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 109 ، حديث 239

*******
امام صادق عليه‏السلام :
الكُحلُ يُنبِتُ الشَّعرَ ، ويُجَفِّفُ الدَّمعَةَ ، ويُعذِبُ الرّيقَ ، ويَجلُو البَصَرَ ؛
سرمه ، مو را مى‏روياند ، اشک‌‏ريزش را مى‏خشكاند ، آب دهان را گوارا مى‏سازد و ديده را جلا مى‏دهد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 494 ، حديث 10