جمعه، 1 خرداد 1394

پرسش :

رسول خدا (ص) به چه سبزی‌ای علاقه داشت؟

پاسخ :
امام على عليه‌‏السلام:
كانَ يُعجِبُ رَسولَ اللّه‏ِ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم مِنَ البُقولِ الحَوكُ؛
پيامبر خدا از ميان سبزى‏‌ها، به حَوک، علاقه داشت.
الكافي، جلد 6، صفحه 364، حديث 1

*******
امام صادق عليه‌‏السلام :
كانَ أحَبَّ الصِّباغِ إلى رَسولِ اللّه‏ِ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم الخَلُّ ، وأحَبَّ البُقولِ إلَيهِ الحَوكُ ، يَعنِي : الباذَروجَ؛
نزد پيامبر خدا، سركه، دوست‏‌داشتنى‌‏ترين نانخورِش، و حَوک (يعنى بادروج)، دوست‏‌داشتنى‌‏ترين سبزى بود.
بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 304، حديث 18