شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

در چه محل‌هايی نبايد مسواک زد؟

پاسخ :
الإمام عليّ عليه‏السلام :
نَهى رَسولُ اللّه‏ِ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم . . . عَنِ السِّواكِ فِي الحَمّامِ .
امام على عليه‏السلام :
پيامبر خدا از مسواك زدن در حمّام ، نهى فرمودند .
بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 328 ، حديث 1 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 396
*******
الإمام الصادق عليه‏السلام :
إيّاكَ وَالسِّواكَ فِي الحَمّامِ ؛ فَإِنَّهُ يورِثُ وَباءَ الأَسنانِ .
امام صادق عليه‏السلام :
از مسواك زدن در حمّام ، حذر كن ؛ چرا كه وباى دندان‏ها را در پى مى‏آورد .
بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 71 ، حديث 5 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 396
*******
الإمام الكاظم عليه‏السلام :
السِّواكُ فِي الخَلاءِ يورِثُ البَخَرَ .
امام كاظم عليه‏السلام :
مسواك زدن در آبريزگاه ، بد بويى دهان را در پى مى‏آورد .
كتاب من لا يحضره الفقيه ، جلد 1 ، صفحه 52 ، حديث 110 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 396