شنبه، 2 خرداد 1394

پرسش :

چرا بايد ناخن ها را كوتاه كرد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
خَلِّلوا لِحاكُم ، وقُصّوا أظافيرَكُم ؛ فَإِنَّ الشَّيطانَ يَجري ما بَينَ اللَّحمِ وَالظُّفرِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
ميان ريش خود را تميز كنيد و ناخن‏هايتان را بگيريد ؛ زيرا شيطان ، ميان گوشت و ناخن ، روان مى‏شود .
كنز العمّال ، جلد 9 ، صفحه 301 ، حديث 26101 ،‏ دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 550
*******
الإمام الباقر عليه‏السلام :
إنَّما قُصَّ الأَظفارُ ؛ لِأَنَّها مَقيلُ الشَّيطانِ ، ومِنهُ يَكونُ النِّسيانُ .
امام باقر عليه‏السلام :
ناخن‏ها را از آن رو بايد كوتاه كرد كه جايگاه شيطان است و فراموشى ، از آن سرچشمه مى‏گيرد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 490 ، حديث 6 ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 123 ، حديث 12 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 552