يکشنبه، 3 خرداد 1394

پرسش :

چه غذايی موجب تقويت بدن است؟

پاسخ :
الإمام الصادق عليه‏السلام :
مَن أصابَهُ ضَعفٌ في قَلبِهِ أو بَدَنِهِ فَليَأكُل لَحمَ الضَّأنِ بِاللَّبَنِ ؛ فَإِنَّهُ يُخرِجُ مِن أوصالِهِ كُلَّ داءٍ وغائِلَةٍ ، ويُقَوّي جِسمَهُ ويَشُدُّ لِثَتَهُ .
امام صادق عليه‏السلام :
هر كس به ضعفى در قلب يا بدن خويش گرفتار آمد ، گوشت گوسفند همراه با شير بخورد؛ چرا كه اين خوراك ، هر درد و عارضه‏اى را از اندام وى بيرون مى‏بَرَد ، تن او را تقويت مى‏كند و لثه‏هاى او را نيز استحكام مى‏دهد.
طبّ الأئمّة لابني بسطام ، صفحه 64 عن عبد الرحيم بن عبد المجيد القصير ، المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 259 ، حديث 1819 عن عبد اللّه‏ بن سنان وليس فيه من «فإنّه يخرج...» ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 194 ، حديث 9 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 260