يکشنبه، 3 خرداد 1394

پرسش :

خوردن چه چيزهايی استخوان را استحكام می بخشد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
اللَّحمُ وَاللَّبَنُ يُنبِتانِ اللَّحمَ ويَشُدّانِ العِظامَ ، وَاللَّحمُ يَزيدُ فِي السَّمعِ وَالبَصَرِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
گوشت و شير ، گوشت مى‏رويانند و استخوان‏ها را استحكام مى‏بخشند ؛ و گوشت ، شنوايى و بينايى را افزون مى‏كند .
بحارالأنوار ، جلد 66 ، صفحه 76 ، حديث 73 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 562
*******
الإمام الصادق عليه‏السلام :
شُربُ السَّويقِ بِالزَّيتِ يُنبِتُ اللَّحمَ ، ويَشُدُّ العَظمَ ، ويُرِقُّ البَشَرَةَ ، ويَزيدُ فِي الباهِ .
امام صادق عليه‏السلام :
نوشيدن سويقى كه با روغن زيتون فراهم آمده باشد ، گوشت را مى‏روياند ، استخوان را استحكام مى‏بخشد ، پوست را نازك مى‏كند و بر توان جنسى مى‏افزايد .
بحار الأنوار ، جلد 104 ، صفحه 80 ، حديث 15 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 480
*******
الإمام الرضا عليه‏السلام :
التّينُ يَذهَبُ بِالبَخَرِ ، ويَشُدُّ الفَمَ وَالعَظمَ ، ويُنبِتُ الشَّعرَ ، ويَذهَبُ بِالدّاءِ ، ولا يُحتاجُ مَعَهُ إلى دَواءٍ .
امام رضا عليه‏السلام :
انجير ، بوى بد دهان را مى‏بَرَد ، دهان و استخوان‏ها را استحكام مى‏بخشد ، مو بر مى‏روياند ، درد را مى‏بَرَد و با وجود آن ، ديگر به دارويى نياز نيست .
بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 185 ، حديث 2 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 564