سه‌شنبه، 5 خرداد 1394

پرسش :

چه كاری پيه كليه ها را آب می كند؟

پاسخ :
الإمام الصادق عليه‏السلام :
لا تَتَّكِ فِي الحَمّامِ ؛ فَإِنَّهُ يُذيبُ شَحمَ الكُليَتَينِ .
امام صادق عليه‏السلام :
در حمّام [به ديوار] تكيه مزن ؛ چرا كه پيهِ كليه‏ها را آب مى‏كند .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 501 ، حديث 24، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 588 ممكن است اين اثر ، مربوط به حمّام‏هاى آن دوران باشد .
*******
الإمام الكاظم عليه‏السلام :
الحَمّامُ يَومٌ ويَومٌ لا ، يُكثِرُ اللَّحمَ ، وإدمانُهُ في كُلِّ يَومٍ يُذيبُ شَحمَ الكُليَتَينِ .
امام كاظم عليه‏السلام :
حمّام رفتن يك روز در ميان ، گوشت بدن را مى‏افزايد ؛ امّا عادت به آن در هر روز ، پيهِ كليه‏ها را آب مى‏كند .
بحار الأنوار ، ج 76 ، ص 78 ، ح 21. دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 588