سه‌شنبه، 5 خرداد 1394

پرسش :

چگونه زنانی را بايد برای دايگی و شيردادن به كودک برگزيد؟

پاسخ :
رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
لا تَستَرضِعُوا الحَمقاءَ ، ولا العَمشاءَ ؛ فإنّ اللَّبَنَ يُعدِي .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
زنان كم خرد و زنان مبتلا به ضعف و آبريزش چشم را به دايگى مگيريد ؛ زيرا شير اثر مى‏گذارد .
بحار الأنوار : 103 / 323 / 13
*******
امير المؤمنين عليٌّ عليه‏السلام :
تَوَقَّوا على أولادِكُم‏لَبَنَ البَغِيِّ مِن النِّساءِ ، والَمجنونَةِ ؛ فإنّ اللَّبَنَ يُعدِي .
امام على عليه‏السلام :
كودكان خود را از شير زنان بدكاره و ديوانه ، دور نگه داريد ؛ زيرا شير اثر مى‏گذارد .
بحار الأنوار : 103 / 323 / 9
*******
الإمامُ الباقرُ عليه‏السلام :
اِستَرضِعْ لِولدِكَ بِلَبَنِ الحِسانِ ، وإيّاكَ والقِباحَ ؛ فإنّ اللَّبَنَ قد يُعدِي .
امام باقر عليه‏السلام :
براى شير دادن كودك خود دايه خوش اخلاق استخدام كن و از دايه‏هاى بد اخلاق كن ؛ زيرا شير (ويژگيها را) سرايت مى‏دهد .
الكافي : 6 / 44 / 12