چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

بلند گذاشتن موی سر چگونه است؟

پاسخ :
عن ابن سنان: سألتُ الصادق عليه‌‏السلام عن إطالة الشعر، فَقالَ: «كانَ أصحابُ رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم مُقَصِّرين»؛ يَعنِي الطَّمَّ؛
به نقل از ابن سنان: به امام صادق عليه‌‏السلام گفتم: درباره بلند كردن موها چه مى‌‏فرمايىد؟
فرمودند: «ياران محمّد صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم، موهاى خود را مى‌‏زدند»؛ يعنى كوتاه مى‌‏كردند.
مكارم الأخلاق، جلد 1، صفحه 139، حديث 350