چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

الف: آیا مسئول تولیت مسجد و با ناظر آن از در آمد و مخارج بنایی که در آن مسجد است می‌توانند حق تولیت و نظارت ماهانه دریافت نمایند؟ ب: اگر جواب مثبت است، تا چه حدودی می‌توانند از این اموال برداشت نمایند با توجه به این که از طرف واقف در این باره چیزی ذکر نشده است.

پاسخ :
پاسخ: الف- در صورتی که از طرف واقف مقدار معینی ذکر نشده است و کار شخص مورد احتیاج باشد و به قصد تبرع کار نکرده باشد می تواند به اندازه اجرت المثل دریافت کند.
پاسخ: ب- در فرض مذکور لازم است در حدود به مقدار متیقن اکتفا شود و بر مورد مشکوک حکم وقف مترتب نیست.
منبع: noorihamedani.com