چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

در بعضى از مساجد اجناس بدون مصرف مى ماند از قبیل قند، چاى، که از نذورات محسوب مى شود و بعضى دیگر از وسایل مسجد بوده از قبیل بخارى و وسایل چایى و قهوه خانه و آشپزخانه که فعلاً از استفاده افتاده آیا اجازه مى فرمایید امناء مسجد آنها را فروخته و در عوض وسایل مورد نیاز خریدارى کنند؟

پاسخ :
آنچه از وسایل مسجد مورد استفاده نیست مى توانید آن را بفروشید و از قیمت آن وسایل مورد نیاز که مشابه به وسایل قبل باشد تهیه نمایید ولى قند و چاى در همان راهى که داده شده و یا نذر شده مصرف شود.
منبع: noorihamedani.com