دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

بعضی از مسئولین سازمان‌ها و ادارات اخیرا با وجود آقایان، از خانم‌های جوان به عنوان منشی و رابط بین خود و ارباب رجوع استفاده می کنند. نظر مبارک حضرت علی در این مورد چیست؟

پاسخ :
گر چه موضوع مذکور به حکم اولی اسلام جایز است ولی برای این که مورد تهمت و سوء ظن قرار نگیرد لازم است از وجود آقایان به عنوان منشی و رابط استفاده کنند و استفاده از وجود خانم برای رابط و منشی را به مسئولین زن واگذار نمایند.
منبع: noorihamedani.com