پنجشنبه، 19 آذر 1394

پرسش :

بر فرض مثال شخصي ماهيانه 500 هزار تومان حقوق دريافت مي‌كند، اگر اين شخص در ماه 300 هزار تومان را خرج كند و 200 هزار تومان را در حساب بانكي خود پس‌انداز نمايد: 1- آيا بعد از گذشتن يك سال ( يعني وقتي كه حساب بانكي وي به مبلغ 2 ميليون و 400 هزار تومان رسيد ) بايد خمس بدهد ( يعني تقريبا 500 هزار تومان خمس دهد )؟ 2- در صورت مثبت بودن جواب سوال فوق، اگر در طول سال مقداري از حساب بانكي خود را برداشت نمايد ( مثلا 100 هزار تومان ) آيا باز هم به آن خمس تعلق مي‌گيرد؟

پاسخ :
1 _ خمس به آن تعلق می‌گیرد. 2 _اگر این مبلغ را قبل از یکسال هزینه کند خمس ندارد اما اگر بگذارد تا یکسال به آن بگذرد و سپس هزینه کند خمس آن را هم باید بپردازد.

منبع: gorgani.ir