جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

چنان‌چه براي مهريه در ضمن عقد مهلت معين نشده باشد و ظهور در حال داشته باشد ولي از قرائن و شواهد معلوم شود كه بناي طرفين در حال عقد بر تأخير بعض يا همه مهريه بوده است و از طرفي امتناع زوجه از تمكين تا دريافت كامل مهريه بر خلاف شرط ارتكازي در حال عقد باشد آيا زوجه مي‌تواند تمكين خود را متوقف به دريافت كامل مهريه نمايد؟

پاسخ :
مهریه به مجرد عقد بر ذمه زوج است که باید پرداخت شود اما در صورت عدم توان زوج می‌تواند مهریه را به صورت اقساطی پرداخت کند و زن بعد از پرداخت اولین قسط و آمادگی زوج برای پرداخت کل مهریه به صورت اقساطی حق منع از تمکین را ندارد.

منبع: gorgani.ir