دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

چنان‌ چه نذری کرده باشیم و فراموش کنیم چه باید کرد آیا می‌شود به شکل دیگری جبران کرد؟

پاسخ :
اگر معمولا نذر شما نوع خاصی بوده است مثلا معمولا نذر صلوات و یا نذر پول برای اهل بیت (ع) بوده است به همان نحو عمل شود و یا اگر ظن به نذر خاصی داشته‌اید به آن عمل شود والا به هر نحوی که احساس می‌کنید بهتر است عمل شود.

منبع: gorgani.ir