دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

کسى که شب عید قبل از طلوع فجر خوابش برده و تمام مدت وقوف مزدلفه را (ما بین طلوع فجر و طلوع شمس) را خواب بوده است آیا قصد وقوف از او محقق است با توجه به این که نیت ارتکازى داشته است؟ همین سؤال نسبت به مبیت در منى نیز هست؟

پاسخ :
بالنسبة به وقوف در مزدلفة اگر مقدارى از شب را در مزدلفة بیدار بوده است و عمداً نخوابیده است حج او صحیح است و بنابر احتیاط واجب یک گوسفند کفاره بدهد. بالنسبة به مبیت در منى اگر قبل از مغرب نیت مبیت داشته ولی در ابتداء زمان مبیت تا آخر خوابش برده بنابر احتیاط واجب مبیت واجب محقق نشده است.

منبع: wahidkhorasani.com