چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

مسجدي در محدوده طرح گسترش خيابان قرار گرفته است و اكنون قصد داريم مسجد را گسترش دهيم و بهمين جهت مناسب ديده شده است كه اگر امكان شرعي داشته باشد خيابان را عريض كنيم و به جاي آن زميني بهتر به مسجد اضافه نماييم تا زمينه عمران آبادي و هم چنين گسترش مسجد ايجاد شود لذا از حضرتعالي سوال داريم در اين موارد مي‌شود كه زمين مسجد را در عوض زمين بهتري به جاده روستا اضافه نماييم؟

پاسخ :
تخریب مسجد به هیچ عنوان جایز نیست مگر دولت شما را مجبور به تخریب کل آن کند که در این صورت می‌توانید مکانی دیگر را به عنوان مسجد قرار دهید.

منبع: gorgani.ir