چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

در جلسه‌اي كه يك فرد معمم و روحاني حضور دارد، جهت امامت جماعت و يا مسئله فقهي، اولويت با كدام است؟ و حكم اين مساله چيست كه شخص مكلا در حضور روحاني امام باشد يا بيانگر مساله فقهي؟

پاسخ :
در جایی که روحانی حضور دارد باید احترام ایشان نگه داشته شود و غیر روحانی مقدم نیست مگر آن که فرد روحانی از دید عموم فاسق و یا غیر مطلع به احکام فقهی باشد.

منبع: gorgani.ir